Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Libero Aankoop reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Libero Aankoop review

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Libero Aankoop

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Libero Aankoop

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Libero Aankoop

Libero Aankoop is een in Nederland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen bij de aankoop van hun huis. Het bedrijf werd in 2011 opgericht door Korné Pot en is gevestigd in Enschede.

Diensten, service en aanbod

Libero Aankoop biedt verschillende diensten aan om mensen te helpen bij het kopen van hun droomhuis. Hun belangrijkste dienst is het zijn van aankoopmakelaar. Voor €2.000,- biedt Libero Aankoop volledige aankoopbegeleiding voor jouw huis. Daarnaast is er ook een Combi-deal mogelijk waarbij je ook wordt geholpen met het afsluiten van je hypotheek. Naast deze diensten kun je bij Libero Aankoop ook trainingen volgen voor het aankopen van een huis.

Korting, vouchers en acties

Libero Aankoop biedt geen kortingen aan via kortingscodes, maar biedt wel een aantal acties aan gedurende het jaar. Zo biedt het bedrijf bijvoorbeeld kortingen op bepaalde diensten tijdens speciale dagen als Black Friday en Cyber Monday.

Betrouwbaarheid en klachten

Libero Aankoop heeft een goede reputatie opgebouwd en wordt over het algemeen als betrouwbaar beschouwd. Het bedrijf streeft naar een goede levering van haar diensten en heeft een team van ervaren en deskundige aankoopmakelaars. Over het algemeen zijn klanten tevreden met de diensten van Libero Aankoop, al zijn er ook enkele klachten te vinden over de communicatie van dit bedrijf.

Voor- en nadelen

Een voordeel van het werken met Libero Aankoop is dat het bedrijf gespecialiseerd is in de aankoop van huizen en beschikt over veel kennis en ervaring op dit gebied. Ook biedt het bedrijf verschillende diensten aan die kunnen helpen bij het vinden en kopen van het perfecte huis en zijn de kosten hiervan een stuk lager dan bij veel concurrenten. Een nadeel is dat sommige klanten de service niet altijd persoonlijk genoeg vinden omdat bijna alle communicatie online plaatsvindt.

Alternatieven

Libero Aankoop is vergelijkbaar met andere aankoopmakelaars in Nederland, zoals NVM-makelaars en MNM-makelaars. Libero is echter de enige die al haar diensten online aanbiedt en biedt een zeer competitieve prijs.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Libero Aankoop

Libero Aankoop review logo