Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Licentie2GO reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Licentie2GO review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Licentie2GO

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Licentie2GO

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Licentie2GO

Licentie2GO is een in Nederland gevestigd bedrijf dat softwarelicenties aanbiedt voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf is opgericht in 2014 en heeft sindsdien een grote klantenkring opgebouwd door hun betrouwbare producten en service.

Diensten, service en aanbod

Licentie2GO biedt softwarelicenties aan voor een breed scala aan merken en producten, waaronder Microsoft Office, Adobe, Norton, McAfee en ESET. Naast deze bekende merken biedt Licentie2GO ook softwarelicenties aan voor minder bekende merken zoals Kaspersky, Acronis en Avast. Licentie2GO biedt uitstekende voorwaarden met onder andere een installatie garantie, handleiding en niet goed, geld terug garantie. Doordat Licentie2Go haar software digitaal aanbiedt garandeert zij dat het product binnen 24 uur bij de klant is. In 95% van de gevallen is het product echter al binnen 1 minuut bij de klant.

Korting, vouchers en acties

Licentie2GO biedt regelmatig kortingen aan haar klanten. Deze kortingen worden onder andere aangeboden tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere speciale actiemomenten. Daarnaast kunnen klanten ook profiteren van kortingscodes die in bepaalde periodes worden aangeboden. Hou voor speciale acties en kortingscodes de website in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief van Licentie2GO.

Betrouwbaarheid en klachten

Licentie2GO heeft een goede reputatie opgebouwd als het gaat om de betrouwbaarheid van het bedrijf en de producten die ze aanbieden. Klanten melden dat Licentie2GO producten snel levert en dat de klantenservice zeer behulpzaam is bij eventuele vragen of problemen. Er zijn echter ook enkele klachten gemeld over producten die niet werken of moeilijk te installeren zijn, al zijn deze op een hand te tellen en wordt hier adequaat op gereageerd door de klantenservice van Licentie2GO.

Voor- en nadelen

Een van de voordelen van Licentie2GO is de breedte van het assortiment. Klanten kunnen bij Licentie2GO softwarelicenties vinden voor bijna alle bekende merken. Daarnaast zijn de licenties binnen 24 uur beschikbaar, en vaak al binnen 1 minuut. Bovendien biedt Licentie2GO kortingen aan haar klanten, waardoor ze geld kunnen besparen bij het kopen van softwarelicenties. Een nadeel van Licentie2GO is dat sommige klanten klagen over de moeilijkheid om softwarelicenties te installeren en te activeren, al ligt dit aan de software en niet aan Licentie2GO zelf.

Alternatieven

Er zijn verschillende bedrijven die vergelijkbaar zijn met Licentie2GO, waaronder Softwarelicense4u. Deze bedrijven bieden ook softwarelicenties aan voor een breed scala aan merken en producten en bieden regelmatig kortingen aan hun klanten. Het is echter belangrijk om te vermelden dat Licentie2GO een goede reputatie heeft opgebouwd als het gaat om de betrouwbaarheid van het bedrijf en de producten die ze aanbieden.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Licentie2GO

Licentie2GO review logo