Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

LifePoints reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
LifePoints review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen LifePoints

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over LifePoints

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over LifePoints

LifePoints is een beloningsprogramma voor consumenten dat werd opgericht in 1946. Het bedrijf is ontstaan uit de fusie van GlobalTestMarket en MySurvey, twee grote marktonderzoeksbureaus. Door de krachten te bundelen, heeft LifePoints nu een wereldwijd panel van consumenten die hun mening kunnen geven over producten en diensten van verschillende merken.

Diensten, service en aanbod

Als lid van LifePoints kun je beloningen verdienen door enquêtes in te vullen, producten te testen en online aankopen te doen via de website van LifePoints. De beloningen zijn in de vorm van cadeaubonnen, kortingscodes en contant geld dat kan worden uitbetaald via PayPal. LifePoints werkt samen met verschillende grote merken, zoals Amazon, Zalando, H&M, MediaMarkt en nog vele anderen.

Korting, vouchers en acties

LifePoints biedt regelmatig kortingen en acties aan voor haar leden, zoals kortingscodes en cashback-acties. Deze acties zijn meestal gericht op speciale evenementen, zoals Black Friday en Cyber Monday. Daarnaast biedt LifePoints haar leden de mogelijkheid om bonuspunten te verdienen door vrienden uit te nodigen om ook lid te worden van het panel.

Betrouwbaarheid en klachten

LifePoints heeft een goede reputatie als het gaat om betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft een strikt privacybeleid en zorgt ervoor dat de persoonlijke gegevens van haar leden veilig worden opgeslagen. Bovendien worden de beloningen snel uitgekeerd, zodat leden snel kunnen profiteren van hun verdiende punten. Klanten zijn over het algemeen tevreden met de service die LifePoints biedt en geven aan dat ze regelmatig enquêtes kunnen invullen en beloningen kunnen verdienen.

Voor- en nadelen

Een voordeel van LifePoints is dat het een gemakkelijke manier is om beloningen te verdienen door gewoon je mening te geven over producten en diensten. Daarnaast biedt het bedrijf een breed scala aan beloningen, waaronder cadeaubonnen en contant geld. Een nadeel van LifePoints is dat het soms lang kan duren voordat je genoeg punten hebt verzameld om een beloning te kunnen inwisselen. Bovendien zijn niet alle enquêtes geschikt voor iedereen, waardoor sommige leden minder vaak enquêtes kunnen invullen dan anderen.

Alternatieven

Andere bedrijven die vergelijkbare diensten aanbieden zijn Toluna, Ipsos en Survey Junkie. Toluna en Ipsos bieden ook beloningen aan voor het invullen van enquêtes, terwijl Survey Junkie zich richt op het betalen van contant geld voor het invullen van enquêtes. Het is echter belangrijk om te onderzoeken welk bedrijf het beste bij jou past en welke beloningen zij aanbieden.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van LifePoints

LifePoints review logo