Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Lo10M reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
LO10M review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Lo10M

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Lo10M

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Lo10M

Lo10M is een online winkel die zich specialiseert in unieke vintage meubels en originele merksneakers. De winkel is opgericht in Nederland maar verstuurt haar producten wereldwijd.

Diensten, service en aanbod

Lo10M biedt verschillende producten aan in haar assortiment. Allereerst zijn er de sneakers, waarbij er een focus ligt op unieke modellen die niet bij elke winkel te krijgen zijn. Bekende merken die worden verkocht zijn onder andere Nike, Air Jordan, New Balance, Crocs en Yeezy. Naast sneakers verkoopt Lo10M ook vintage meubels zoals stoelen, banken en lampen.

Korting, vouchers en acties

Lo10M staat niet bekend om het frequent aanbiedingen van kortingen, maar er zijn wel degelijk af en toe acties op deze website. Zo zijn er bijvoorbeeld kortingen tijdens periodes als Black Friday en Cyber Monday. Daarnaast zijn er soms kortingscodes beschikbaar die je kunt inwisselen. Bijvoorbeeld door het doorverwijzen van een vriend(in). Daarnaast biedt Lo10M ook een spaarprogramma waarbij je kunt sparen voor aantrekkelijke kortingen op je aankoop.

Betrouwbaarheid en klachten

Lo10M bestaat nog niet erg lang maar heeft tot nu toe een betrouwbare reputatie opgebouwd. Het bedrijf lijkt zich te houden aan haar beloftes, zoals het op dezelfde dag versturen van bestellingen die voor 17:00 zijn besteld, de kwaliteit van de producten en de goede response van de klantenservice. Er zijn dan ook weinig klachten te vinden online over dit bedrijf.

Voor- en nadelen

Voordelen van het shoppen bij Lo10M zijn onder andere de unieke collectie van sneakers en vintage meubels die je bij hen vindt en de gratis bezorging in Nederland en België. Een nadeel kan zijn dat het bedrijf juist kiest voor een kleiner aanbod unieke sneakers, waardoor meer gangbare modellen niet beschikbaar zijn en de prijs van de sneakers gemiddeld ook hoger ligt.

Alternatieven

Enkele bedrijven die vergelijkbaar zijn met Lo10M zijn onder andere Bruut, Sneakerjagers en Sneaker District. Deze partijen richten zich ook op de verkoop van (unieke) sneakers. Alternatieven voor het kopen van vintage meubels zijn onder andere Whoppah, Reliving en De Handelsfabriek.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Lo10M

Lo10M review logo