Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Lookfantastic.nl reviews, ervaringen en klachten

4,0
Rated 4 out of 5
Lookfantatic.nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Lookfantastic.nl

4 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend0%
Heel goed100%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Gemakkelijk bestellen

Rated 4 out of 5
februari 14, 2023

Bij Lookfantastic was het makkelijk bestellen, maar er werden teleurstellend toch leveringskosten in rekening gebracht ondanks de gratis leveringsbelofte. Desondanks boden zij mij aan om mijn bestelling de volgende dag te leveren.

Fleur
Verified

Schrijf een review over Lookfantastic.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Lookfantastic.nl

Lookfantastic.nl is een online winkel die zich specialiseert in beautyproducten. Het bedrijf is opgericht in 1996 en is daarmee een van de oudste online winkels voor beautyproducten. Lookfantastic.nl biedt een ruim assortiment aan producten van verschillende merken. Zo hebben ze onder andere producten van merken als L’Oreal, Maybelline, Garnier, Nivea en Philips.

Diensten, service en aanbod

Naast beautyproducten biedt Lookfantastic.nl ook verschillende diensten aan, zoals een abonnement op een beautybox en professionele behandelingen bij professionele schoonheidsspecialisten. Ook bieden ze advies en hulp bij het kiezen van de juiste producten voor de klant.

Korting, vouchers en acties

Lookfantastic.nl biedt regelmatig kortingen en aanbiedingen aan. Zo hebben ze bijvoorbeeld kortingen op bepaalde merken of productcategorieën. Ook zijn er speciale kortingen op dagen als Black Friday en Cyber Monday.

Betrouwbaarheid en klachten

Wat betreft de betrouwbaarheid van Lookfantastic.nl zijn de algemene ervaringen van klanten over het algemeen positief. Klanten zijn tevreden over de snelle levering en de goede klantenservice. Er zijn wel een aantal klachten over het feit dat sommige producten niet aan de verwachtingen voldoen, maar dit geldt voor elk bedrijf dat producten verkoopt.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van Lookfantastic.nl is het ruime aanbod aan producten van verschillende merken. Daarnaast hebben ze regelmatig kortingen en aanbiedingen. Een nadeel kan zijn dat de prijzen soms wat hoger zijn dan bij andere online winkels voor beautyproducten.

Alternatieven

Bedrijven die onder andere te vergelijken zijn met Lookfantastic.nl zijn Douglas, Sephora en ICI Paris XL. Deze bedrijven bieden ook een ruim aanbod aan beautyproducten van verschillende merken en hebben regelmatig kortingen en aanbiedingen.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Lookfantastic

Lookfantastic.nl-logo