Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

MetJou reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Metjou nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Metjou.nl

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Metjou.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over MetJou

MetJou is een Nederlands bedrijf dat zich richt op online dating. Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om op een laagdrempelige en veilige manier met elkaar in contact te komen, met als doel het vinden van een geschikte partner.

Diensten, service en aanbod

Metjou.nl richt zich op vlotte actief flirtende twintigers, dertigers en begint veertigers, al zijn er ook andere leeftijden aanwezig op het platform. Je kunt op de website een profiel aanmaken met een omschrijving en foto’s. Door middel van de filter- en zoekfunctie kun je andere profielen bekijken en vervolgens een berichtje sturen.

Korting, vouchers en acties

Er zijn niet vaak kortingsacties op MetJou, maar tijdens speciale periodes als Valentijnsdag, Black Friday en Cyber Monday zijn er soms aanbiedingen. Tijdens deze acties kun je korting krijgen op bepaalde functies of deze voor een bepaalde periode gratis uitproberen. Houd de website dus in de gaten voor de laatste acties en aanbiedingen.

Betrouwbaarheid en klachten

Over het algemeen wordt MetJou gezien als een redelijk betrouwbaar datingplatform. Gebruikers waarderen de duidelijke communicatie omtrent abonnementen en prijzen, en het feit dat het platform zich richt op een breed publiek. Klachten zijn er ook: sommige gebruikers geven aan dat ze weinig succes hebben bij het vinden van een geschikte partner, of dat ze het aantal nepprofielen op de website te hoog vinden.

Voor- en nadelen

De voordelen van Metjou.nl zijn de toegankelijkheid voor een brede doelgroep, de laagdrempeligheid om lid te worden en de uitgebreide filter- en zoekfuncties. Het nadeel is dat er helaas ook nepprofielen aanwezig zijn ondanks de screening die er plaatsvindt. Al is dit een probleem wat meerdere datingplatforms hebben.

Alternatieven

Er zijn diverse andere bedrijven in Nederland die zich ook richten op online dating. Enkele voorbeelden zijn Lexa.nl, Relatieplanet.nl en Parship.nl. Deze platformen hebben een vergelijkbare doelgroep en bieden soortgelijke diensten aan, maar verschillen in hun aanpak en focus.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Metjou.nl

Metjou.nl review logo