Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Mysecretdate reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Mysecretdate review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Mysecretdate

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over My Secret Date

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Mysecretdate

Mysecretdate is een online datingplatform dat zich richt op mensen die op zoek zijn naar een discrete en spannende date, zonder enige verplichting. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een community van gelijkgestemde individuen opgebouwd die op zoek zijn naar avontuur en plezier.

Diensten, service en aanbod

Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde zoekfuncties, waarmee leden kunnen zoeken naar potentiële partners op basis van hun voorkeuren, zoals leeftijd, locatie en interesses. Mysecretdate biedt naast het basislidmaatschap ook een premium lidmaatschap aan, waarmee gebruikers toegang krijgen tot extra functies zoals onbeperkte communicatie, het bekijken van alle foto’s en het gebruik van de anonieme modus.

Korting, vouchers en acties

Mysecretdate biedt op verschillende momenten kortingen aan haar gebruikers. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens speciale periodes zoals Black Friday en Cyber Monday, waar het bedrijf kortingscodes aanbiedt die gebruikt kunnen worden voor het afsluiten van een premium lidmaatschap. Daarnaast zijn er af en toe ook andere kortingsacties en promoties beschikbaar.

Betrouwbaarheid en klachten

Mysecretdate wordt over het algemeen als betrouwbaar beschouwd, hoewel er wel variatie is in de ervaringen van klanten. Positieve ervaringen gaan over het gebruiksvriendelijke platform, de uitgebreide zoekfuncties en de mogelijkheid om discreet te communiceren met andere leden. Er zijn echter ook enkele klachten, zoals de aanwezigheid van nepprofielen en de soms trage klantenservice. Over het algemeen lijken de meeste gebruikers tevreden te zijn met de diensten die Mysecretdate biedt, maar het is belangrijk om de algemene voorwaarden goed door te nemen voor je een abonnement afsluit.

Voor- en nadelen

Voordelen van Mysecretdate zijn onder andere de gebruiksvriendelijke interface, geavanceerde zoekfuncties en de mogelijkheid om anoniem en discreet te communiceren met andere leden. Nadelen zijn de aanwezigheid van nepprofielen en de soms trage klantenservice.

Alternatieven

Er zijn verschillende bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mysecretdate. Enkele voorbeelden zijn Victoria Milan, Second Love en Ondeugend Daten. Deze bedrijven richten zich ook op het faciliteren van discrete en spannende dates voor mensen die op zoek zijn naar avontuur en plezier zonder verplichtingen.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Mysecretdate

Mysecretdate review logo