Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Newpower reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Newpower logo review

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Newpower

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Newpower

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Newpower

Newpower is een innovatief bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2014 en heeft sindsdien een aanzienlijke groei doorgemaakt. Met een sterke focus op duurzame energie streeft Newpower ernaar om een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst.

Diensten, service en aanbod

New Power Energy richt zich voornamelijk op het aanbieden van kwalitatieve, eenvoudige en functionele zonnepanelen. Hun doel is om de set zo betaalbaar mogelijk aan te bieden en de huidige terugverdientijd van de zonnepanelen is twee jaar. Op deze manier hopen ze ook huurders over te kunnen halen om een investering te doen in de verduurzaming van hun huis. De zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren zodat iedereen dit zelf zou moeten kunnen doen en hebben daarnaast een uitgebreide garantie.

Korting, vouchers en acties

Newpower beidt regelmatig mooie kortingen aan op haar producten. Zo zijn er bijvoorbeeld aanbiedingen en acties tijdens dagen als Black Friday en Cyber Monday. Maar ook in andere periodes kunnen er kortingen worden aangeboden op producten, al dan niet door het verspreiden van een kortingscode. Houdt de website daarom goed in de gaten voor de laatste aanbiedingen en acties.

Betrouwbaarheid en klachten

Newpower is een betrouwbaar bedrijf met kwalitatieve producten. De meeste klanten van New Power Energy zijn tevreden over hun aankoop en de levering van de producten. Er zijn echter ook enkele klachten te vinden online over de bereikbaarheid van de klantenservice en de kwaliteit van sommige delen van de bestelling, zoals de omvormers. Het is daarom belangrijk van te voren goede informatie in te winnen over welke producten het beste werken voor de gekozen installatie.

Voor- en nadelen

Het grootste voordeel van Newpower is dat zij zonnepanelen aanbieden voor een concurrerende prijs. Op deze manier wordt het voor meer mensen bereikbaar om voor zonne-energie te kiezen en na een bepaalde periode zelfs winst te maken op de investering. Ook zijn de zonnepanelen eenvoudig te installeren. Het nadeel van Newpower is dat de zonnepanelen soms pas na 4 weken kunnen worden geleverd. Ook zijn er soms problemen met de omvormers, waardoor de zonnepanelen niet direct opleveren wat ze zouden moeten opleveren.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Newpower zijn onder andere Simply-solar, Supersola en Cedel.. Deze bedrijven bieden ook Plug & Play zonnepanelen aan voor een scherpe prijs.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Newpower

Newpower review logo