Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

NHA reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
NHA opleidingen review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen NHA

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over NHA

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over NHA

NHA is een Nederlandse onderwijsinstelling die afstandsonderwijs aanbiedt aan studenten in Nederland. Het bedrijf werd opgericht rond 1930 en is daarmee een van de oudste aanbieders van afstandsonderwijs in Nederland. Sindsdien heeft NHA zich ontwikkeld tot een van de grootste aanbieders van thuisstudies in Nederland.

Diensten, service en aanbod

NHA biedt een breed scala aan cursussen en opleidingen in diverse vakgebieden, waaronder talen, administratie, beauty, mode, ICT, management en psychologie. Daarnaast biedt NHA ook beroepsopleidingen en VMBO/HAVO/VWO onderwijs aan. Het onderwijsmateriaal van NHA wordt ontwikkeld door specialisten in het vakgebied en is altijd up-to-date.

Korting, vouchers en acties

NHA biedt regelmatig kortingsacties aan, zoals tijdens Black Friday en Cyber Monday. Tijdens deze acties krijgen studenten korting op geselecteerde cursussen. Ook biedt NHA regelmatig kortingscodes aan, waarmee studenten korting kunnen krijgen op het cursusaanbod.

Betrouwbaarheid en klachten

NHA is aangesloten bij de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) en voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Daarnaast heeft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Het bedrijf hanteert een bedenktijd van 15 dagen en biedt daarnaast een gratis proefles aan, zodat studenten kunnen kijken of de cursus bij hen past. De levertijd van de cursusmaterialen bedraagt over het algemeen 1 tot 2 werkdagen en als je niet slaagt krijg je je geld terug.
Over het algemeen zijn de ervaringen van studenten met NHA positief. De flexibiliteit van het afstandsonderwijs wordt als groot voordeel gezien, evenals de mogelijkheid om in eigen tempo te studeren. Wel zijn er enkele klachten te vinden over de communicatie met de docenten of de kwaliteit van het lesmateriaal, al lijkt dit om een heel klein deel van de ervaringen te gaan.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van NHA is de flexibiliteit van het afstandsonderwijs. Studenten kunnen studeren waar en wanneer zij willen, en hebben geen reistijd naar een onderwijsinstelling. Daarnaast biedt NHA een breed scala aan cursussen en opleidingen aan, waardoor er voor vrijwel ieder interessegebied een cursus beschikbaar is. Een nadeel van afstandsonderwijs kan zijn dat studenten soms minder snel hulp kunnen krijgen bij vragen of problemen.

Alternatieven

Er zijn diverse bedrijven die vergelijkbare afstandsonderwijs diensten aanbieden als NHA, zoals LOI, NTI en Laudius. Deze bedrijven bieden vaak een vergelijkbaar cursusaanbod, het kan daarom interessant zijn om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van NHA

NHA review logo