Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

NordVPN reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
NordVPN review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen NordVPN

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over NordVPN

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over NordVPN

NordVPN is een toonaangevende virtual private network (VPN) serviceprovider die in 2012 werd opgericht door vier jeugdvrienden in Panama. Het bedrijf biedt veilige en privétoegang tot het internet voor gebruikers over de hele wereld.

Diensten, service en aanbod

NordVPN biedt een breed scala aan diensten, waaronder VPN-apps voor desktops en mobiele apparaten, browserextensies en speciale apps voor routers. NordVPN biedt ook speciale servers voor verschillende doeleinden, zoals P2P-sharing, dubbele VPN-encryptie, en dedicated IP-adressen. Ook kunnen gebruikers geografische beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot content die anders geblokkeerd zou zijn.

Korting, vouchers en acties

NordVPN biedt regelmatig kortingen op haar diensten, bijvoorbeeld tijdens Black Friday en Cyber Monday. Gebruikers kunnen soms ook kortingscodes vinden op websites die NordVPN aanbieden. Daarnaast heeft NordVPN een 30-dagen geld-terug-garantie voor nieuwe klanten en geeft het korting aan studenten.

Betrouwbaarheid en klachten

NordVPN heeft een zeer goede reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. Het bedrijf gebruikt geavanceerde encryptie-algoritmen en biedt een strikt no-logs-beleid, wat betekent dat het geen informatie over de internetactiviteit van gebruikers bijhoudt. NordVPN heeft ook een indrukwekkend netwerk van servers over de hele wereld, waardoor gebruikers een snelle en betrouwbare verbinding hebben.
Hoewel er enkele klachten zijn geweest over NordVPN, zijn de meeste klanten tevreden met de service die ze krijgen. Er zijn echter enkele opmerkingen over producten die niet altijd goed werken, al wordt hier goed op gereageerd door de klantenservice.

Voor- en nadelen

Een voordeel van NordVPN is de sterke nadruk op privacy en beveiliging en de goede reputatie van dit bedrijf. NordVPN biedt tal van functies om gebruikers veilig te houden, waaronder dubbele VPN-encryptie en een kill switch-functie die de internetverbinding verbreekt als de VPN-verbinding verbroken wordt. Daarnaast biedt dit bedrijf ook een groot netwerk van servers over de hele wereld, waardoor gebruikers toegang hebben tot content die anders beperkt zou zijn.
Een potentieel nadeel van NordVPN is de prijs. Hoewel de service waar voor zijn geld biedt, zijn er goedkopere opties op de markt.

Alternatieven

Enkele VPN-providers die met NordVPN vergeleken kunnen worden zijn ExpressVPN en CyberGhost. ExpressVPN biedt een vergelijkbaar niveau van beveiliging en privacy, maar heeft een hogere prijs en een kleiner servernetwerk. CyberGhost biedt lagere prijzen, maar heeft minder functies en een kleiner servernetwerk dan NordVPN. Ook AtlasVPN, ProtonVPN en VPN Nederland zijn concurrenten voor de Nederlandse makt.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van NordVPN