Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Oad reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Oad review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Oad

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Oad

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Oad

Oad is een Nederlandse touroperator die in 1924 werd opgericht. Het bedrijf is begonnen als een lokale busmaatschappij en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een grote speler in de reisbranche. Oad staat voor Overijsselse Autobusdiensten.

Diensten, service en aanbod

Oad biedt een breed scala aan vakanties aan naar verschillende bestemmingen. Je kunt bij Oad onder andere busreizen, last minutes, wandelvakanties, muziekreizen en fietsvakanties boeken. De meeste bestemmingen van Oad bevinden zich in Europa, maar je kunt ook naar Canada of Jordanië. Naast standaard vakanties biedt Oad ook groepsreizen op maat.

Korting, vouchers en acties

Oad biedt regelmatig kortingen aan. Vaak zijn dit seizoensgebonden kortingen, zoals kortingen in de zomer of winter of vroegboekkortingen. Daarnaast biedt Oad ook kortingen aan tijdens speciale evenementen zoals Black Friday of Cyber Monday. Deze kortingen worden vaak aangekondigd via de nieuwsbrief of de website van Oad.

Betrouwbaarheid en klachten

De betrouwbaarheid van Oad is goed. De levertijden worden nagekomen en klanten zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van de reizen en de dienstverlening. In 2013 heeft Oad wel te maken gehad met een faillissement. Het bedrijf kon toen niet langer aan zijn financiële verplichtingen voldoen. Gelukkig heeft Oad een doorstart kunnen maken en is het bedrijf sindsdien weer actief in de reisbranche tot tevredenheid van veel mensen. Al zijn er ook enkele klachten te vinden online van personen die niet tevreden waren met de kwaliteit van het hotel of de reis.

Voor- en nadelen

De voordelen van Oad zijn onder andere dat het bedrijf een ruim aanbod heeft aan reizen en dat de betrouwbaarheid van Oad goed is. Een nadeel van Oad is dat de prijzen soms hoger zijn dan die van andere touroperators. Daarnaast biedt Oad voornamelijk busreizen aan, al zijn er ook enkele vlieg-busreizen te boeken.

Alternatieven

Andere touroperators die te vergelijken zijn met Oad zijn onder andere De Jong Intra Vakanties en TUI Nederland. De Jong Intra Vakanties biedt net als Oad busreizen aan binnen Europa, maar ook vliegreizen naar verre bestemmingen. TUI Nederland biedt zowel busreizen als vliegreizen aan naar veel verschillende bestemmingen.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van OAD

OAD review logo