Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Oslo Skin Lab reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Oslo Skin Lab

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Oslo Skin Lab

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Oslo Skin Lab

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab is een bedrijf dat in 2018 is opgericht in Noorwegen. Het bedrijf richt zich op het verbeteren van de huidkwaliteit van haar klanten en levert schoonheidsproducten aan huis.

Diensten, service en aanbod

Oslo Skin Lab biedt producten voor verschillende huidproblemen, zoals rimpels, cellulitis, en droge huid. Op dit moment biedt zij in Nederland twee producten aan: “The Solution” en “The Glow”. De producten zijn wetenschappelijk getest en de onderzoeken zijn op de website te vinden voor meer informatie. De producten zijn zowel los als in membership vorm te bestellen.

Korting, vouchers en acties

Oslo Skin Lab biedt regelmatig kortingen aan haar klanten. Klanten kunnen bijvoorbeeld profiteren van kortingscodes die extra korting geven op een bestelling. Ook tijdens speciale periodes zoals Black Friday en Cyber Monday worden er soms kortingen op de producten gegeven.

Betrouwbaarheid en klachten

Oslo Skin Lab streeft ernaar om producten van hoge kwaliteit te bieden en te leveren binnen de aangegeven levertijd. De meeste klanten geven aan tevreden te zijn over de producten en de service die het bedrijf biedt. Echter, sommige klanten hebben klachten over vertragingen in de levering of over producten die niet aan hun verwachtingen voldeden.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van Oslo Skin Lab zijn de verschillende producten voor verschillende huidproblemen, waardoor het bedrijf een oplossing biedt voor veel klanten. De producten zijn ook gemakkelijk online te bestellen en de levering is snel en efficiënt. Een nadeel is dat de producten niet gratis of voordeliger getest kunnen worden, waar door je niet altijd zeker weet of het product werkt voor jou.

Alternatieven

Er zijn eigenlijk geen concurrenten in de markt die hetzelfde bieden als Oslo Skin Lab. De geboden producten zijn uniek, al zijn er wel veel andere producten op de markt die claimen rimpels te kunnen verminderen of droge huid te kunnen verbeteren.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab review logo