Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

PAKAMA reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
PAKAMA review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen PAKAMA

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over PAKAMA

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over PAKAMA

PAKAMA Athletics is een startup uit Duitsland en bestaat pas sinds 2020. PAKAMA heeft een rugtas ontwikkelt met 10 fitnesstools voor de perfecte workout en probeert dit product nu over de hele wereld aan de man te brengen. Het bedrijf ontvangt steun van de Europese Unie via het “Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling”.

Diensten, service en aanbod

Zoals eerder vermeld heeft PAKAMA een tas ontwikkeld met daarbij verschillende fitnesstools. De tas is waterdicht, ziet er mooi en stijlvol uit en is te vergroten van 15L tot 25L door middel van de roll-top opening. De tas biedt genoeg ruimte voor alle fitnesstools en bijvoorbeeld je benodigdheden voor op kantoor. De fitnesstools die PAKAMA aanbiedt bestaan onder andere uit drie weerstandsbanden, mini bands, bar, hand- en voetgrepen en deurverankeringen. In totaal kun je meer dan 500 verschillende oefeningen doen met deze tools. Ook biedt PAKAMA een app aan met fitnessprogramma’s.

Korting, vouchers en acties

Gebruik kortingscode NL25% voor 25% korting op The Pakama Bag 2.0

PAKAMA biedt net als de meeste webshops kortingen aan. Zo zijn alle producten apart te bestellen, maar ook in pakketvorm waardoor de totale prijs lager is dan voor alle producten afzonderlijk. Daarnaast biedt PAKAMA kortingen rondom bepaalde periodes als Kerst en Black Friday. Om op de hoogte te blijven van aanbiedingen biedt PAKAMA de mogelijkheid om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief.

Betrouwbaarheid en klachten

PAKAMA is een jong bedrijf en moet nog een reputatie opbouwen. Toch is lijkt de betrouwbaarheid van dit bedrijf tot nu toe goed in orde. Bijna alle reviews over PAKAMA en haar producten zijn positief. Op Trustpilot krijg dit bedrijf een zeer goede beoordeling en ook op Amazon worden de producten van PAKAMA goed beoordeeld.

Voor- en nadelen

De producten van PAKAMA hebben een goede kwaliteit en worden ook als zodanig ervaren. Ook is het product overal te gebruiken, wat een groot voordeel is. De nadelen zijn dat het bedrijf nog erg jong is en vanuit Duitsland opereert. De klantenservice is dan ook nog niet beschikbaar in het Nederlands en de app biedt op dit moment ook alleen programma’s in het Duits aan.

Alternatieven

PAKAMA is uniek in het totaalaanbod wat zij bieden. Er zijn echter genoeg mogelijkheden om de producten die zij aanbiedt los te krijgen. Fitnesstools die vergelijkbaar zijn, zijn te koop bij websites zoals Bol.com of Amazon. Bekende merken die vergelijkbare rugtassen aanbieden in Nederland zijn GOT BAG, RAINS en Lefrik. Ook zijn er natuurlijk vele fitnessapps beschikbaar die (thuis)workouts aanbieden.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van PAKAMA

PAKAMA-review-logo