Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Parship reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Parship

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Parship

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Parship

Parship is een online datingplatform dat zich richt op hoger opgeleiden. Het bedrijf is opgericht in 2001 in Hamburg, Duitsland, en heeft inmiddels vestigingen in diverse Europese landen. Het doel van Parship is om singles te helpen bij het vinden van een serieuze relatie op basis van persoonlijkheid en gedeelde interesses.

Diensten, service en aanbod

Parship biedt de mogelijkheid om te daten via een persoonlijkheidstest, waarmee suggesties voor matches worden gedaan op basis van de uitkomsten van de test. Parship heeft ook een mobiele app, waarmee gebruikers onderweg kunnen chatten en flirten. Naast de standaard abonnementen biedt Parship ook premium abonnementen aan, waarmee bijvoorbeeld de zichtbaarheid van het profiel vergroot kan worden.

Korting, vouchers en acties

Parship biedt niet vaak kortingsacties aan, zoals kortingscodes of kortingen tijdens bepaalde periodes. Het bedrijf hanteert vaste prijzen voor de verschillende abonnementen. Toch zijn er in bepaalde periodes weleens acties gaande waarbij er korting is op de betaalde abonnementen.

Betrouwbaarheid en klachten

Op het gebied van betrouwbaarheid scoort Parship goed. Het bedrijf hanteert strikte privacy- en veiligheidsmaatregelen, waardoor persoonlijke informatie goed beschermd is. Ook hanteert Parship een duidelijk beleid ten aanzien van profielen die niet aan de voorwaarden voldoen.
Over het algemeen zijn de ervaringen van klanten met Parship positief. Het bedrijf wordt geprezen om de goede matching-mogelijkheden en het hoge niveau van de leden. Wel zijn er enkele klachten over de kosten van de abonnementen en het opzeggen van het abonnement.

Voor- en nadelen

Een voordeel van Parship is dat het gebruik maakt van een persoonlijkheidstest. Er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijkheid en interesses, waardoor matches vaak goed aansluiten bij de wensen van de gebruiker. Een nadeel kan zijn dat het prijsniveau van de abonnementen hoger ligt dan bij sommige andere datingplatforms.

Alternatieven

Andere datingbedrijven die te vergelijken zijn met Parship zijn bijvoorbeeld EliteDating en e-Matching. Deze bedrijven richten zich ook op hoger opgeleiden en leggen de nadruk op persoonlijkheid en interesses bij het maken van matches.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Parship

Parship-NL-review-logo