Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Pepper.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Pepper review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Pepper.nl

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Pepper.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Pepper.nl

Pepper is een online datingplatform uit Nederland en richt zich op Nederlandse singles die op zoek zijn naar een leuke date. 80% van de leden is tussen de 25 en 45 jaar oud.

Diensten, service en aanbod

Om te beginnen kun je gratis een profiel aanmaken op Pepper.nl. Je kunt zowel inloggen via de website als via de app. In plaats van een profiel met veel woorden kun je in deze app een soort moodboard maken met afbeeldingen die wat over jou zeggen of die jij leuk vindt. Vervolgens kun je je profiel verder personaliseren door enkele vragen te beantwoorden en op je profiel te plaatsen. Op basis daarvan krijg je verschillende voorstellen voor matches. Naast de gratis versie kun je ook kiezen voor een Full Membership. Je krijgt dan meer functies beschikbaar zoals uitgebreider zoeken, onbeperkt chatten en zien wie je profiel bezocht heeft.

Korting, vouchers en acties

Pepper.nl biedt af en toe leuke acties en kortingen aan. Natuurlijk op speciale dagen als Valentijnsdag en Black Friday, maar ook tijdens andere periodes. Zo kunnen leden bijvoorbeeld een maand gratis lidmaatschap winnen of zijn er kortingen op het lidmaatschap. Houd de website of de app in de gaten voor de laatste aanbiedingen en acties.

Betrouwbaarheid en klachten

Pepper heeft in het verleden een goede reputatie opgebouwd en is een betrouwbaar platform. Je data wordt bijvoorbeeld beschermd door middel van SSL-certificaten. Pepper is sinds 1 maart 2022 overgenomen en er wordt hard doorontwikkeld om het bedrijf te laten groeien en het aantal leden te laten stijgen. Klanten lijken over het algemeen positief te zijn over het platform, al zijn er ook enkele klachten online te vinden van leden die vinden dat het moeilijk is een leuke match te vinden.

Voor- en nadelen

Het voordeel van Pepper is dat ze een unieke manier bieden om een profiel te maken. Namelijk met meer focus op het plaatsen van afbeeldingen en video’s. Ook is het fijn dat je eerst een gratis account kunt maken om dit bedrijf uit te proberen. Het nadeel van Pepper kan zijn dat de prijs van het Full Membership voor sommigen misschien wat aan de hoge kant is.

Alternatieven

Andere online datingplatformen die vergelijkbaar zijn met Pepper.nl zijn onder andere Lexa, Pararius, Tinder, Bumble en Parship.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Pepper.nl

Pepper review logo