Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Petplan reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Petplan reviews logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Petplan

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Petplan

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Petplan

Petplan is een internationaal opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van huisdierenverzekeringen. Het bedrijf werd in 1976 in het Verenigd Koninkrijk opgericht. Sindsdien heeft Petplan zich ontwikkeld tot een van de grootste aanbieders van huisdierenverzekeringen ter wereld, met vestigingen in verschillende landen, waaronder Nederland.

Diensten, service en aanbod

Petplan biedt verzekeringen aan voor honden, katten, papegaaien en konijnen. Deze verzekeringen zijn bedoeld om de kosten van dierenartsbehandelingen en -zorg te dekken. Het bedrijf biedt diverse pakketten aan, zoals het Basispakket, Pluspakket en Totaalpakket. Elk pakket heeft zijn eigen dekking en premie, afhankelijk van de behoeften en het budget van de klant.

Korting, vouchers en acties

Petplan niet vaak kortingen op haar dierenverzekeringen. Wel krijg je vanaf je tweede verzekerde huisdier 5% premiekorting voor alle verzekerde dieren. Dit kan bij meerdere dieren toch weer behoorlijk wat geld schelen.

Betrouwbaarheid en klachten

Petplan staat bekend als een betrouwbaar bedrijf met snelle en efficiënte afhandeling van declaraties. Klanten geven aan dat de communicatie met Petplan doorgaans duidelijk en vriendelijk is. Er zijn echter ook klachten over het feit dat sommige behandelingen niet vergoed worden, of dat de premies na verloop van tijd kunnen stijgen.

Voor- en nadelen

Voordelen van Petplan zijn onder andere de ruime keuze aan verzekeringen en de de mogelijkheid om meerdere huisdieren tegen een korting te verzekeren. Ook de snelle afhandeling van declaraties wordt vaak genoemd als pluspunt. Nadelen zijn dat niet alle behandelingen vergoed worden, waardoor klanten soms voor onverwachte kosten komen te staan. Daarnaast kan de premie na verloop van tijd stijgen, wat voor sommige klanten financieel minder aantrekkelijk is.

Alternatieven

Er zijn meerdere bedrijven die huisdierenverzekeringen aanbieden en daarmee vergelijkbaar zijn met Petplan. Enkele voorbeelden hiervan zijn OHRA, Aegon, InShared en Reaal Dier & Zorg. Elk bedrijf heeft zijn eigen voorwaarden, dekking en premies, waardoor het belangrijk is om verschillende aanbieders te vergelijken voordat je een keuze maakt.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Petplan

Petplan review logo