Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

QuickThoughts App reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
QuickThoughts App review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen QuickThoughts App

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over QuickThoughts App

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over QuickThoughts App

QuickThoughts is een online platform voor marktonderzoek en enquêtes. Het bedrijf stelt gebruikers in staat om hun mening te geven over verschillende onderwerpen, zoals producten, diensten en ervaringen. In ruil voor hun deelname aan enquêtes ontvangen gebruikers beloningen, zoals cadeaubonnen.

Diensten, service en aanbod

De voornaamste dienst van QuickThoughts ist het faciliteren van marktonderzoeksenquêtes voor bedrijven en organisaties. Gebruikers van de app krijgen toegang tot enquêtes die passen bij hun profiel, waardoor zij hun mening kunnen geven over producten en diensten die voor hen relevant zijn. De vergaarde gegevens worden vervolgens gebruikt door bedrijven om hun producten en diensten te verbeteren.

Korting, vouchers en acties

QuickThoughts biedt gebruikers beloningen aan in de vorm van cadeaubonnen voor hun deelname aan enquêtes. Hoewel het bedrijf geen kortingen aanbiedt in de traditionele zin, zoals tijdens Black Friday of Cyber Monday, kunnen gebruikers wel voordelen behalen door regelmatig deel te nemen aan enquêtes. Hierdoor sparen zij punten op, die vervolgens ingewisseld kunnen worden voor cadeaubonnen van verschillende retailers.

Betrouwbaarheid en klachten

Over het algemeen wordt QuickThoughts niet als een erg betrouwbaar platform beschouwd. Er zijn veel klachten over accountblokkades en het niet ontvangen van beloningen. Dergelijke situaties zijn vaak het gevolg van misverstanden of het schenden van de gebruiksvoorwaarden. Er zijn ook enkele positieve reviews te vinden, al lijkt de meerderheid van de klanten niet erg tevreden met de diensten van dit platform.

Voor- en nadelen

Voordelen van QuickThoughts zijn onder andere de gebruiksvriendelijkheid, de mogelijkheid om enquêtes op mobiele apparaten in te vullen, en de beloningen in de vorm van cadeaubonnen. Nadelen zijn onder andere de beperkte beschikbaarheid van enquêtes voor sommige gebruikers en het feit dat beloningen uitsluitend in de vorm van cadeaubonnen worden aangeboden, in plaats van contant geld. Ook zijn er veel meldingen over accountblokkades waarbij het behaalde tegoed verloren gaat.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met QuickThoughts zijn onder andere Opinieland, Waardevolle Mening, GfK Panel, Toluna, en i-Say. Deze bedrijven bieden ook online enquêtes aan in ruil voor beloningen, hoewel de precieze vorm van deze beloningen en de beschikbaarheid van enquêtes per platform kunnen verschillen.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van QuickThoughts App

QuickThoughts App review logo