Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Readly reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Readly review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Readly

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Readly

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Readly

Readly is een digitaal abonnementsservicebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van toegang tot een grote verscheidenheid aan tijdschriften en kranten via een eenvoudig te gebruiken app. Het bedrijf is opgericht in 2012 in Zweden, met als doel een platform te creëren waar lezers onbeperkt toegang hebben tot hun favoriete publicaties op één plek.

Diensten, service en aanbod

Readly biedt gebruikers toegang tot meer dan 5.000 nationale en internationale tijdschriften en kranten uit meer dan 50 landen. Enkele bekende merken en publicaties die beschikbaar zijn op het platform zijn onder andere The New York Times, Vogue, National Geographic, Men’s Health en Vrij Nederland. De dienst is toegankelijk via de Readly-app, die beschikbaar is voor smartphones, tablets en desktopcomputers. De app biedt functies zoals het downloaden van publicaties voor offline lezen, het delen van abonnementen met familieleden en het personaliseren van aanbevelingen op basis van leesgewoonten.

Korting, vouchers en acties

Readly biedt regelmatig kortingen en promoties aan om nieuwe gebruikers aan te trekken en bestaande klanten te behouden. Dit gebeurt bijvoorbeeld in de vorm van kortingscodes die op verschillende momenten van het jaar beschikbaar zijn, zoals tijdens Black Friday en Cyber Monday, of bij speciale gelegenheden zoals de introductie van nieuwe publicaties op het platform. Daarnaast biedt Readly vaak een gratis proefperiode aan zodat potentiële klanten de service kunnen uitproberen voordat ze zich aan een abonnement binden.

Betrouwbaarheid en klachten

Readly heeft over het algemeen positieve ervaringen en feedback van klanten. Gebruikers waarderen vooral het brede aanbod van tijdschriften en kranten, de gebruiksvriendelijke app en de mogelijkheid om publicaties offline te lezen. Klachten zijn zeldzaam, maar wanneer ze voorkomen gaan ze meestal over het ontbreken van specifieke publicaties of het feit dat sommige tijdschriften niet altijd de meest recente edities bevatten in de app.

Voor- en nadelen

Voordelen van Readly zijn onder andere het uitgebreide aanbod van publicaties, de gebruiksvriendelijke app en de mogelijkheid om tijdschriften offline te lezen. Daarnaast is het delen van een abonnement met familieleden een aantrekkelijke optie voor gezinnen. Met Readly kun je verschillende tijdschriften lezen voor een veel betere prijs dan wanneer je ze allemaal los moet kopen. Het nadeel is dat het opzeggen soms lastig is en klanten klagen dat er dan toch geld wordt afgeschreven van hun rekening. Let dus goed op of je abonnement echt correct is opgezegd wanneer je dit wilt doen.

Alternatieven

Er zijn verschillende alternatieven voor Readly in Nederland die ook toegang bieden tot een breed aanbod aan tijdschriften en magazines. Voorbeelden hiervan zijn Blendle, Magazine. Tijdschrift.nl, Mygazines en Readr. Het is de moeite waard om deze opties te vergelijken en te overwegen welke het beste bij je past op basis van het aanbod van tijdschriften, prijs en beschikbaarheid van de app en website.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Readly

Readly review logo