Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Rebuy reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Rebuy reviews logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Rebuy

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Rebuy.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Rebuy

Rebuy is een bedrijf dat zich richt op de verkoop en aankoop van tweedehands producten. Het bedrijf is opgericht in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot een bekende speler op de Europese markt voor refurbished producten.

Diensten, service en aanbod

Rebuy biedt een breed scala aan producten aan, waaronder smartphones, laptops, spelcomputers en meer. Het bedrijf richt zich specifiek op de verkoop van tweedehands producten die zijn gereviseerd en opnieuw verkocht worden. Hierdoor kunnen consumenten producten aanschaffen tegen een veel lagere prijs dan bij nieuwe producten.

Korting, vouchers en acties

Rebuy biedt regelmatig korting aan via kortingscodes en speciale acties. Bijvoorbeeld tijdens populaire periodes zoals Black Friday, Cyber Monday of kerst. Consumenten kunnen kortingscodes gebruiken om extra korting te krijgen op hun aankoop of genieten van standaardkortingen op het productaanbod.

Betrouwbaarheid en klachten

Rebuy staat bekend om de snelle levering van producten en de goede klantenservice. Veel klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de producten en het gemakkelijke bestelproces. Echter, sommige klanten hebben klachten over de kwaliteit van bepaalde producten of de nauwkeurigheid van de beschrijvingen.

Voor- en nadelen

Een van de belangrijkste voordelen van Rebuy is de lagere prijs van de producten. Daarnaast biedt het bedrijf een grote selectie aan tweedehands producten. Dit geeft veel keuzemogelijkheden en is tevens goed voor het milieu. Een nadeel is echter dat sommige producten later worden geleverd dan beloofd. Ook kan de quote voor ingekochte producten worden aangepast na de beoordeling waardoor je soms minder geld ontvangt voor je product dan dat je dacht.

Alternatieven

Bedrijven zoals Refurbished.nl, iUsed en Coolblue bieden vergelijkbare diensten als Rebuy en richten zich ook op de verkoop en aankoop van tweedehands producten. Hierdoor kunnen consumenten verschillende opties vergelijken en de beste keuze maken voor hun aan- en verkoop.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Rebuy

Rebuy review logo