Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Refurbished.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Refurbished.nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Refurbished.nl

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Refurbished.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Refurbished.nl

Refurbished.nl is een Nederlandse webwinkel die zich richt op de verkoop van refurbished elektronica. Dit betekent dat het bedrijf gebruikte elektronische apparaten opknapt en verkoopt aan consumenten. Refurbished.nl werd opgericht in 2013 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van refurbished elektronica in Nederland.

Diensten, service en aanbod

Bij Refurbished.nl kun je terecht voor een breed assortiment aan elektronische apparaten, zoals smartphones, laptops, tablets en computers. Het bedrijf biedt producten van verschillende bekende merken, zoals Apple, Samsung, Huawei en Lenovo. Naast de verkoop van refurbished elektronica, biedt Refurbished.nl ook reparatie- en verzekeringdiensten aan voor haar producten.

Korting, vouchers en acties

Refurbished.nl geeft regelmatig korting op haar producten. Zo is het bedrijf bekend om haar Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen, waarbij consumenten korting kunnen krijgen op een groot deel van het assortiment. Ook op andere momenten in het jaar kun je bij Refurbished.nl terecht voor speciale aanbiedingen en kortingsacties.

Betrouwbaarheid en klachten

Over het algemeen zijn de ervaringen van klanten met Refurbished.nl positief. Het bedrijf krijgt voornamelijk positieve beoordelingen op verkoopsites en klanten waarderen de goede kwaliteit van de refurbished producten en de snelle levering. Wel zijn er soms klachten over de klantenservice van Refurbished.nl, hoewel dit niet bij alle klanten het geval is.

Voor- en nadelen

Een van de belangrijkste voordelen van Refurbished.nl is dat het bedrijf duurzame producten aanbiedt die zijn opgeknapt en hergebruikt, in plaats van nieuwe producten te produceren. Dit is goed voor het milieu en kan ook leiden tot lagere kosten voor de consument. Een nadeel kan zijn dat refurbished producten soms minder lang meegaan dan nieuwe producten, hoewel dit afhankelijk is van het specifieke product en de manier waarop het is opgeknapt.

Alternatieven

Er zijn een aantal andere bedrijven in Nederland die te vergelijken zijn met Refurbished.nl, zoals Brefurb, Tweakers Refurbished en Back Market. Deze bedrijven bieden ook refurbished elektronica aan, hoewel het assortiment en de merken die ze aanbieden soms kunnen verschillen.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Refurbished.nl

Refurbished.nl-review-logo