Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Remarkt reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Remarkt review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Remarkt

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Remarkt

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Remarkt

Remarkt is een Nederlandse onderneming die gespecialiseerd is in de verkoop van refurbished IT-producten. Het bedrijf is opgericht in 2001 met als doel om gebruikte hardware een tweede leven te geven en daarmee een bijdrage te leveren aan de circulaire economie.

Diensten, service en aanbod

Remarkt heeft een breed assortiment van producten van diverse merken. Het bedrijf verkoopt onder andere refurbished laptops, desktops, monitoren, printers en servers. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd, gereinigd en gecontroleerd op kwaliteit. Daarnaast biedt Remarkt ook aanvullende diensten aan, zoals reparatie, installatie en garantie.

Korting, vouchers en acties

Remarkt biedt regelmatig kortingsacties aan. Zo zijn er vaak kortingscodes beschikbaar via de nieuwsbrief of social media. Ook tijdens speciale evenementen, zoals Black Friday en Cyber Monday, zijn er vaak interessante kortingsacties. Het loont dus de moeite om de website en social media-kanalen van Remarkt in de gaten te houden.

Betrouwbaarheid en klachten

Remarkt staat bekend om zijn betrouwbaarheid en goede klantenservice. Het bedrijf hanteert een snelle levertijd van 1-2 werkdagen en biedt garantie op alle producten. Ook is de klantenservice goed bereikbaar en worden klachten snel opgelost. Op diverse reviewplatforms wordt Remarkt dan ook positief beoordeeld.

Voor- en nadelen

Een voordeel van Remarkt is dat het bedrijf bijdraagt aan de circulaire economie en op die manier een duurzame keuze is. Daarnaast biedt Remarkt producten van diverse merken aan en zijn de producten vaak scherp geprijsd. Een nadeel kan zijn dat refurbished producten niet nieuw zijn en dus gebruikssporen kunnen hebben. Ook kan het voorkomen dat een product niet goed functioneert, maar zoals eerder vermeld biedt Remarkt garantie en een goede klantenservice.

Alternatieven

Andere bedrijven die refurbished IT-producten aanbieden zijn bijvoorbeeld Swoop en Leapp. Deze bedrijven richten zich voornamelijk op de verkoop van refurbished Apple-producten, terwijl Remarkt producten van diverse merken aanbiedt.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Remarkt

Remarkt review logo