Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

ROOTS Dating reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
ROOTS Dating review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen ROOTS Dating

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over ROOTS Dating

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over ROOTS Dating

ROOTS Dating is een Nederlandse datingsite die zich richt op Christelijke singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. Het platform is opgericht in 2018 met het doel om mensen met vergelijkbare waarden, normen en interesses bij elkaar te brengen.

Diensten, service en aanbod

ROOTS Dating biedt een gebruiksvriendelijke en veilige omgeving voor mensen om met elkaar in contact te komen. Een van de belangrijkste onderscheidende factoren t.o.v. andere apps is dat er een speciaal kopje “Kerk” is op je profiel. Verder maak je een profiel met foto’s en video’s die wat over jezelf vertellen, en kun je vragen invullen en tonen. Daarnaast kun je een test maken. Vervolgens stelt de app matches voor op basis van gedeelde waarden, normen en interesses. Gebruikers kunnen offline ook deelnemen aan groepsactiviteiten en evenementen.

Korting, vouchers en acties

ROOTS Dating biedt niet vaak kortingen aan om nieuwe leden aan te trekken. Wel zijn er soms kortingen die worden aangeboden in de vorm van kortingscodes, speciale acties of tijdelijke aanbiedingen. Kortingen zijn vaak bijvoorbeeld tijdens speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag, Black Friday, Cyber Monday of tijdens andere feestdagen. Het is raadzaam om de website en sociale media van ROOTS Dating in de gaten te houden voor de nieuwste kortingsacties.

Betrouwbaarheid en klachten

ROOTS Dating staat bekend als een betrouwbare en veilige datingsite. Gebruikers waarderen de vriendelijke en persoonlijke benadering van het platform en de mogelijkheid om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Over het algemeen zijn de ervaringen positief, al zijn sommige gebruikers minder blij met de beperkte functionaliteit van de gratis versie en de prijs van een betaald lidmaatschap.

Voor- en nadelen

Het grootste voordeel is dat ROOTS Dating zich richt op Christelijke singles. Dit is een unieke propositie in de datingbranche en erg fijn als je iemand wilt daten die ook Christelijk is. Daarnaast wordt de veiligheid van de gebruikers gewaarborgd door middel van handmatige controle van profielen en zijn er veel mogelijkheden om je profiel te personaliseren. Het nadeel is dat de app slechts beperkte functies heeft bij een gratis lidmaatschap en je daarom een abonnement moet nemen als je meer functies wilt gebruiken. Dit is echter bij de meeste andere datingsites ook het geval.

Alternatieven

Er zijn diverse bedrijven en datingsites die te vergelijken zijn met ROOTS Dating. Enkele voorbeelden hiervan zijn Parship, e-Matching en Lexa. Deze datingsites richten zich eveneens op serieuze en langdurige relaties. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat ROOTS Dating zich specifiek richt op Christelijke singles.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van ROOTS Dating

ROOTS Dating review logo