Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Sawadee reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Sawadee review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Sawadee

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Sawadee Reizen

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Sawadee

Sawadee is een Nederlands reisorganisatie die zich specialiseert in avontuurlijke en duurzame groepsreizen naar diverse bestemmingen wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 1983 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende organisaties in haar branche.

Diensten, service en aanbod

Sawadee biedt een groot aantal verschillende reizen aan, waaronder avontuurlijke rondreizen, singlereizen, reizen voor 22-35 jarigen, familiereizen en actieve vakanties zoals wandelvakanties. Deze reizen worden georganiseerd naar bestemmingen in Europa, Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Oceanië en het Midden-Oosten. Je kunt dus vrijwel naar elke bestemming met Sawadee Reizen. Dit bedrijf richt zich vooral op de wat meer avontuurlijke reizigers die graag veel van een land willen zien en beleven.

Korting, vouchers en acties

Sawadee biedt regelmatig kortingen aan op geselecteerde reizen. Dit gebeurt vaak in de vorm van vroegboekkortingen, last-minute aanbiedingen en speciale acties rondom feestdagen zoals Black Friday en Cyber Monday. De kortingen variëren per reis en periode, en zijn te vinden op de website van Sawadee. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe reizen en acties.

Betrouwbaarheid en klachten

Sawadee staat al jarenlang bekend als een betrouwbare reisorganisatie met een goede service en duidelijke communicatie. Ze hanteren duidelijke levertijden voor reisbescheiden en zijn aangesloten bij brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Klanten prijzen over het algemeen de deskundigheid van reisbegeleiders, de uitgebalanceerde reisprogramma’s en de kleinschalige groepen. Sawadee heeft daarnaast al verschillende awards gewonnen in de reisbranche voor haar reizen.

Voor- en nadelen

Voordelen van Sawadee zijn onder andere de ruime keuze aan bestemmingen en reistypes, de persoonlijke service en aandacht, de deskundigheid van reisbegeleiders en de focus op duurzaamheid en verantwoord reizen. Nadelen kunnen zijn dat de reizen van Sawadee over het algemeen prijziger zijn dan die van sommige concurrenten, en dat niet alle reizen geschikt zijn voor reizigers met beperkte fysieke mobiliteit.

Alternatieven

Er zijn diverse reisorganisaties die vergelijkbaar zijn met Sawadee zoals Djoser, Koning Aap, Baobab, SNP Natuurreizen en Tenzing Travel. Deze bedrijven richten zich ook op avontuurlijke, duurzame en kleinschalige groepsreizen naar wereldwijde bestemmingen, maar kunnen verschillen in aanbod, prijs en service. Het loont dus om de reizen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Sawadee

Sawadee review logo