Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Second Love reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Secondlove review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Second Love

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Second Love

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Second Love

Second Love is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 2008 en zich richt op online dating. Het bedrijf biedt een platform waar mensen op zoek kunnen gaan naar een nieuwe liefde, buitenechtelijke affaires of vriendschappen. Second Love is opgericht als een van de eerste Nederlandse websites voor dating voor getrouwde of gebonden mensen en staat daarom bekend als een van de meest betrouwbare websites voor deze doelgroep.

Diensten, service en aanbod

Belangrijke diensten van Second Love zijn onder andere een compleet anoniem datingprofiel, en een uitgebreid zoek- en matchsysteem. Daarnaast biedt het bedrijf de mogelijkheid om met andere leden in contact te komen door middel van berichten, chatten en videobellen. Ook biedt het bedrijf een premium-abonnement aan, waarmee leden onbeperkt kunnen communiceren en meer zoek- en matchmogelijkheden krijgen.

Korting, vouchers en acties

Second Love geeft geen specifieke kortingen zoals kortingscodes, maar biedt wel kortingen op premium-abonnementen aan voor leden die voor langere tijd een abonnement nemen.

Betrouwbaarheid en klachten

Ervaringen en klachten van klanten over Second Love zijn over het algemeen positief. Veel klanten waarderen de anonimiteit en de gebruiksvriendelijkheid van het platform, en vinden het ook makkelijk om in contact te komen met andere leden. Sommige klanten hebben wel gemeld dat de verzendtijden bij het versturen van berichten soms aan de lange kant zijn, maar dit is niet iets wat algemeen als een probleem wordt gezien.

Voor- en nadelen

Belangrijke voor- en nadelen van Second Love zijn onder andere de anonimiteit en gebruiksvriendelijkheid (voordelen), en de soms lange verzendtijden bij het versturen van berichten (nadeel).

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Second Love zijn onder andere Secretflirt, Novamora en Victoria Milan. Dit zijn allemaal websites die zich richten op online dating voor getrouwde of gebonden mensen.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Second Love

Secondlove review logo