Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Seniorengeluk.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
SeniorenGeluk review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen SeniorenGeluk

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over SeniorenGeluk

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Seniorengeluk.nl

SeniorenGeluk is een datingsite gericht op senioren die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen, een partner of een leuke date. De website is uitgegroeid tot een populaire ontmoetingsplek voor senioren in Nederland en België.

Diensten, service en aanbod

Seniorengeluk.nl een datingsite, waarop senioren een profiel kunnen aanmaken en op zoek kunnen gaan naar andere leden. Je kunt via zoekopdrachten profielen vinden en vervolgens contact leggen door het sturen van een bericht. Het helpt dan wanneer je zelf een volledig profiel hebt met een leuke omschrijving en foto’s.

Korting, vouchers en acties

SeniorenGeluk biedt geen kortingscodes aan, maar heeft wel regelmatig leuke aanbiedingen voor haar leden. Zo kunnen nieuwe leden zich vaak gratis aanmelden en worden er regelmatig kortingen gegeven op een abonnement. Ook tijdens speciale dagen zoals Black Friday, Cyber Monday en natuurlijk Singles Day zijn er vaak mooie kortingsacties te vinden op de website.

Betrouwbaarheid en klachten

SeniorenGeluk is een betrouwbare datingsite die zich richt op senioren. De website is al lang actief en heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd. Leden kunnen erop vertrouwen dat hun gegevens veilig worden bewaard en dat er discreet met hun profiel wordt omgegaan. Net als op elke datingsite zijn er soms wel verdenkingen van valse profielen, wees je daar dus bewust van. Seniorengeluk.nl probeert deze actief te verwijderen, maar het kan zijn dat sommige profielen niet van echte personen zijn.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van SeniorenGeluk is dat het een datingsite is die zich specifiek richt op senioren. Hierdoor is de kans op het vinden van een leuke match groter en zijn er minder jongere leden actief die niet bij de doelgroep horen. Een nadeel kan zijn dat het aanbod van leden kleiner is dan bij andere datingsites.

Alternatieven

Andere datingsites die te vergelijken zijn met SeniorenGeluk zijn 50plusmatch en VijftigPlusDating. Deze websites zijn net als SeniorenGeluk gericht op senioren en bieden vergelijkbare diensten aan.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van SeniorenGeluk

Seniorengeluk.nl review logo