Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Sixt reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Sixt reviews logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Sixt

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Sixt

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Sixt

Sixt is een internationaal autoverhuurbedrijf dat in 1912 werd opgericht door Martin Sixt in München, Duitsland. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de autoverhuurbranche en is tegenwoordig aanwezig in meer dan 100 landen met meer dan 2.000 vestigingen.

Diensten, service en aanbod

Sixt biedt verschillende diensten en producten aan, waaronder autoverhuur, autoleasing en carsharing. Het bedrijf biedt auto’s aan van bekende merken als BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volvo. Sixt heeft een breed scala aan type voertuigen, variërend van luxe en sportieve modellen tot praktische gezinsauto’s en busjes. Je kunt via de verschillende diensten die het bedrij aanbiedt auto’s of busjes huren voor een dag(deel) of voor langer periodes.

Korting, vouchers en acties

Sixt biedt af en toe kortingen en promoties aan op hun diensten. Zo zijn er speciale kortingsacties tijdens evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday, waar klanten kunnen profiteren van kortingen op het huren van een auto. In andere periodes zijn er soms ook aanbiedingen waarbij er lagere tarieven worden gehanteerd of extra’s worden toegevoegd aan het de autohuur.

Betrouwbaarheid en klachten

Sixt is een betrouwbaar autoverhuurbedrijf dat al jarenlang bestaat. Het bedrijf biedt over het algemeen snelle en efficiënte service en streeft ernaar om het reserverings- en ophaalproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Toch zijn er online ook veel klachten te vinden van mensen die gebruik hebben gemaakt van de diensten van Sixt. Zo wordt er geklaagd over het toevoegen van extra verzekeringen of het rekenen van extra kosten voor schade enkele dagen na het inleveren van de auto. Het is daarom aan te raden om de voorwaarden goed door te lezen voor je de auto huurt.

Voor- en nadelen

Voordelen van Sixt zijn onder andere de ruime keuze aan voertuigen, de aanwezigheid op veel internationale locaties en de mogelijkheid om luxe auto’s te huren. Ook biedt Sixt verschillende diensten aan voor het huren of delen van auto’s. Nadelen van Sixt kunnen zijn de eerder genoemde verborgen kosten, problemen bij het retourneren van de auto en lange wachttijden bij sommige locaties. Al lijken deze nadelen bijna bij elke autoverhuurder te worden genoemd door klanten.

Alternatieven

Er zijn verschillende bedrijven die concurreren met Sixt in de autoverhuurbranche. Enkele van de meest bekende concurrenten zijn Hertz, Avis, Europcar, ANWB en Bo-rent. Omdat het aanbod en de prijzen van deze aanbieders erg kunnen variëren is het belangrijk om deze onderling goed te vergelijken voor je overgaat tot het huren.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Sixt

Sixt review logo