Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

SmartSingles reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
SmartSingles review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen SmartSingles

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over SmartSingles

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over SmartSingles

SmartSingles.nl is een datingplatform dat zich uitsluitend richt op hoger opgeleiden. Singles die het opleidingsniveau van hun toekomstige partner erg belangrijk vinden kunnen hier terecht.

Diensten, service en aanbod

SmartSingles is een datingwebsite waar je zowel gratis als betaald een profiel aan kan maken. Het bedrijf heeft geen app en je kunt dus alleen inloggen via de website. Na het gratis aanmaken van een profiel kun je op zoek gaan naar andere singles die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien je gebruik wilt maken van enkele functies zoals het versturen en lezen van berichten, het bekijken van extra foto’s en het zien van de laatste bezoekers moet je een betaald abonnement nemen. Deze is beschikbaar voor periodes van 1, 2 of 4 maanden.

Korting, vouchers en acties

SmartSingles biedt niet vaak kortingen of acties aan. Wel zijn er in bepaalde periodes zoals tijdens Valentijnsdag, Black Friday en Cyber Monday soms kortingen op het afsluiten van een abonnement. Het kan daarom lonen om in die periodes de website te bekijken om de laatste kortingen te zien.

Betrouwbaarheid en klachten

Het is nog lastig om de reputatie en betrouwbaarheid van SmartSingles in te schatten omdat er nog niet veel online reviews beschikbaar zijn. Afgaande op enkele beoordelingen zijn de ervaringen tot nu toe gemixt. Sommige personen zijn erg blij met het platform, de gebruiksvriendelijke interface en de eenvoud van het in contact komen met andere singles. Anderen klagen over de aanwezigheid van nepprofielen of het moeilijk op kunnen zeggen van hun abonnement.

Voor- en nadelen

Een van de grootste voordelen van SmartSingles is het feit dat je hier makkelijk in contact kunt komen met hoger opgeleide singles. Dat is interessant als je dat belangrijk vind in je relatief. Daarnaast is de gebruikersinterface erg eenvoudig. Nadelen van dit bedrijf zijn het feit dat er enkele meldingen zijn geweest over nepprofielen en het lastig stoppen van het abonnement.

Alternatieven

Enkele alternatieven voor Smart Singles zijn Lexa, Parship, e-Matching, EliteDating.nl en Match4Me. Deze partijen richten zich allemaal op daten voor hoger opgeleiden.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van SmartSingles

SmartSingles review logo