Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Soldo reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Soldo review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Soldo

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Soldo

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Soldo

Soldo is een fintech bedrijf dat zich richt op het aanbieden van betaaloplossingen voor bedrijven. Soldo biedt een gebruiksvriendelijk platform aan dat bedrijven helpt bij het beheren van hun zakelijke uitgaven, inclusief het uitgeven van prepaid betaalkaarten en het automatiseren van onkostenrapportages.

Diensten, service en aanbod

Soldo’s kernproduct is de Soldo Mastercard, een prepaid betaalkaart die bedrijven kunnen uitgeven aan hun werknemers om zakelijke uitgaven te doen. Het platform stelt bedrijven in staat om uitgavenlimieten in te stellen, realtime inzicht te krijgen in transacties en automatisch onkostenrapporten te genereren. Bovendien biedt Soldo integraties met populaire boekhoud- en ERP-software zoals Xero, QuickBooks en SAP.

Korting, vouchers en acties

Soldo biedt soms kortingen en promoties aan voor nieuwe klanten of tijdens speciale evenementen zoals Black Friday of Cyber Monday. De kortingen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit kortingscodes, tijdelijke prijsverlagingen of gratis extra’s bij het afsluiten van een abonnement.

Betrouwbaarheid en klachten

Soldo staat bekend om zijn betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Het platform wordt gewaardeerd om zijn gebruiksvriendelijkheid, snelle levertijden van betaalkaarten en goede en snelle klantenservice. Hoewel er enkele klachten zijn over beperkingen in de functionaliteit van het platform, zijn de algemene ervaringen met Soldo overwegend positief.

Voor- en nadelen

Voordelen van Soldo zijn onder andere de eenvoudige uitgifte van prepaid betaalkaarten, realtime inzicht in uitgaven, automatische onkostenrapportages en de integratie met boekhoudsoftware. Ook kan er veel tijd worden bespaard in de boekhouding door het gebruiken van de producten en diensten van Soldo. Nadelen kunnen bestaan uit beperkingen in functionaliteit, zoals het ontbreken van bepaalde geavanceerde rapportagemogelijkheden die door sommige concurrenten worden aangeboden.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Soldo zijn onder andere Pleo, Expend, Revolut Business en N26 Business. Deze bedrijven bieden ook betaaloplossingen voor bedrijven aan, zoals zakelijke betaalkaarten. Hoewel deze bedrijven vergelijkbare diensten aanbieden, kunnen er verschillen zijn in hun productaanbod, prijsstructuur en beschikbare functionaliteiten.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Soldo

Soldo review logo