Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Startselect reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Startselect review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Startselect

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Startselect

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Startselect

Startselect is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van digitale producten en diensten. Het bedrijf is opgericht in 2009 en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt.

Diensten, service en aanbod

Startselect biedt een breed scala aan producten waaronder mobiele en game-tegoeden, giftcards, abonnementen en digitale games. Het bedrijf heeft partnerships met grote spelers zoals Steam, Origin, Xbox, PlayStation, Google Play en Spotify.

Korting, vouchers en acties

Startselect biedt kortingen aan door middel van kortingscodes die regelmatig verstrekt worden. Deze kortingscodes kunnen worden gebruikt tijdens speciale evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday, of gedurende andere momenten in het jaar. Ook zijn er soms kortingen en acties zonder kortingscodes beschikbaar op de website.

Betrouwbaarheid en klachten

Startselect wordt over het algemeen goed beoordeeld en betrouwbaar bevonden. De producten worden vaak direct geleverd en zijn meteen in te zetten. Sommige klanten melden enkele problemen met niet ontvangen tegoeden of de identificatie controle. Hier lijkt adequaat op te worden gereageerd door het Startselect team.

Voor- en nadelen

Een van de grootste voordelen van Startselect is de breedte van haar productaanbod en de partnerships met grote merken. Hierdoor worden de producten snel geleverd en zijn ze direct inzetbaar. Ook biedt het bedrijf veel verschillende betalingsmogelijkheden, wat wel zo handig is. Het nadeel is dat de codes soms niet werken en dan niet direct gebruikt kunnen worden. Hoewel dit vaak wordt opgelost door de klantenservice kost dit extra tijd.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Startselect omvatten onder andere G2A, Kinguin en Instant Gaming. Deze bedrijven richten zich ook op de verkoop van digitale games, gametegoeden en gift cards.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Startselect

Startselect review logo