Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Stella reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Stella Fietsen & E-bikes review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Stella

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Stella Fietsen

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Stella Fietsen

Stella Fietsen is een Nederlandse onderneming die zich heeft gespecialiseerd in e-bikes. Het bedrijf is in 2011 opgericht. Stella begon als een klein bedrijf, maar groeide al snel uit tot een grote speler in de e-bike markt.

Diensten, service en aanbod

Stella biedt een breed assortiment aan e-bikes aan, waaronder stadsfietsen, transportfietsen en elektrische mountainbikes. Het bedrijf heeft daarnaast ook een assortiment aan accessoires, waaronder fietstassen, sloten en fietsverlichting. Ook kun je via Stella e-bikes huren op Texel. Het doel van Stella Fietsen is om voor iedereen een geschikte e-bike aan te bieden tegen een scherpe prijs.

Korting, vouchers en acties

Stella Fietsen biedt regelmatig korting aan, bijvoorbeeld tijdens Black Friday en Cyber Monday. Daarnaast heeft het bedrijf ook een outlet waarin e-bikes worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Ook tijdens andere periodes biedt Stella e-bikes aan voor mooie prijzen.

Betrouwbaarheid en klachten

Stella Fietsen staat bekend om haar betrouwbare levering en goede service. Het bedrijf biedt gratis verzending aan (voor fietsen, accessoires hebben wel verzendkosten) en levert binnen enkele dagen. Ook biedt Stella Fietsen een proefrit aan huis aan, waarbij klanten de e-bike thuis kunnen uitproberen. Uit ervaringen van klanten blijkt dat de e-bikes van Stella Fietsen van goede kwaliteit zijn en dat de klantenservice snel en vriendelijk is. Er zijn online ook beoordelingen te vinden van klanten die minder tevreden zijn omdat hun accu bijvoorbeeld snel leeg is gegaan of producten niet op voorraad zijn wanneer ze vervangen moeten worden.

Voor- en nadelen

Een voordeel van Stella Fietsen is dat het bedrijf een groot assortiment aan e-bikes aanbiedt tegen scherpe prijzen. Daarnaast staat het bedrijf bekend om zijn betrouwbare levering en goede service. Een nadeel van Stella e-bikes kan zijn dat de accu’s van e-bikes soms snel vervangen moeten worden.

Alternatieven

Er zijn verschillende andere bedrijven die zich richten op de verkoop van e-bikes, zoals Fietsenwinkel.nl, Gazelle, VanMoof en Fietsvoordeelshop.nl.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van PharmaMarket

Stella Fietsen & E-bikes review logo