Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

StemPunt reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
StemPunt review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen StemPunt

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over StemPunt

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over StemPunt

StemPunt is een Nederlands bedrijf dat zich richt op marktonderzoek. Het bedrijf is opgericht in 2012 en maakt deel uit van Motivaction. StemPunt is opgericht om consumenten een stem te geven in de beslissingen die bedrijven nemen, door middel van enquêtes en focusgroepen.

Diensten, service en aanbod

StemPunt biedt consumenten de mogelijkheid om deel te nemen aan online enquêtes en focusgroepen. Door deel te nemen aan deze activiteiten, kunnen consumenten hun mening geven over producten en diensten van verschillende merken. StemPunt werkt samen met een breed scala aan bedrijven in verschillende sectoren, waaronder voeding, gezondheid, technologie en media. Enkele van de merken waarmee StemPunt samenwerkt, zijn bijvoorbeeld Grolsch, BNN en de ANWB.

Korting, vouchers en acties

StemPunt biedt geen kortingscodes of aanbiedingen aan. Het bedrijf betaalt haar deelnemers voor hun tijd en mening. Consumenten die deelnemen aan enquêtes en focusgroepen ontvangen punten, die ze kunnen inwisselen voor geld of cadeaubonnen.

Betrouwbaarheid en klachten

StemPunt is een betrouwbaar bedrijf dat al jaren actief is in de marktonderzoeksbranche. Het bedrijf betaalt deelnemers op tijd uit en de website is gemakkelijk te gebruiken. Sommige klanten hebben echter geklaagd over het aantal enquêtes dat beschikbaar is om aan deel te nemen. Het aantal enquêtes dat beschikbaar is, kan variëren en is afhankelijk van de vraag van bedrijven naar marktonderzoek.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van StemPunt is dat het een gemakkelijke manier biedt om geld te verdienen door deel te nemen aan enquêtes en focusgroepen. Consumenten kunnen hun mening geven over producten en diensten van verschillende merken en tegelijkertijd geld verdienen. Een nadeel is dat er geen garantie is dat er altijd enquêtes beschikbaar zijn om aan deel te nemen.

Alternatieven

Andere bedrijven die actief zijn in de marktonderzoeksbranche en vergelijkbaar zijn met StemPunt zijn onder meer Ipsos, Nielsen en SurveyMonkey. Deze bedrijven bieden ook de mogelijkheid om deel te nemen aan enquêtes en focusgroepen.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van StemPunt

StemPunt-review-logo