Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Surfshark reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Surfshark review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Surfshark

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Surfshark

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Surfshark

Surfshark is een snelgroeiend Virtual Private Network (VPN)-bedrijf dat is opgericht in 2018. Het bedrijf biedt innovatieve VPN-oplossingen voor mensen die hun online privacy en veiligheid serieus nemen. Surfshark heeft wereldwijd meer dan 3200 servers in meer dan 65 landen, waardoor het één van de snelste en meest betrouwbare VPN-diensten op de markt is. Daarnaast biedt het bedrijf nog enkele andere diensten en producten aan.

Diensten, service en aanbod

Surfshark biedt verschillende diensten aan, waarvan de VPN service de meest belangrijke is. Naast het aanbieden van Surfshark VPN kun je ook bij hen terecht voor Surfshark Antivirus, Surfshark Search en Surfshark Alert. Je kunt deze producten ook afnemen in een totaalpakket waarmee je veilig en met behoud van je privacy gebruik kunt maken van het internet. En het mooie is dat je hun producten gratis uit kunt proberen met de niet-goed-geld-terug-garantie van 30 dagen.

Korting, vouchers en acties

Surfshark biedt regelmatig kortingen aan op haar diensten en produten. Deze kortingen worden aangeboden tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere speciale gelegenheden. Het bedrijf biedt ook kortingen aan voor klanten die een product aanschaffen voor een langere periode.

Betrouwbaarheid en klachten

Surfshark is een zeer betrouwbare VPN-dienst. Het bedrijf heeft een strikt beleid voor geen-logs en zorgt voor de privacy en veiligheid van haar gebruikers. Surfshark heeft een 24/7 klantenservice en biedt ook een 30-dagen geld-terug-garantie aan voor alle abonnementen. Dit bedrijf wordt online dan ook goed gewaardeerd in reviews en beoordelingen, al zijn er natuurlijk ook enkele klachten te vinden. Deze gaan voornamelijk over het opzeggen van het contract of niet werken van de VPN voor sommige websites.

Voor- en nadelen

De belangrijkste voordelen van Surfshark zijn de snelle servers, het lage tarief voor abonnementen en de innovatieve functies. Een ander voordeel is dat één abonnement van Surfshark gelijktijdige verbindingen op meerdere apparaten ondersteunt. Een nadeel is dat het bedrijf nog relatief nieuw is in de VPN-markt en het daardoor nog een reputatie op moet bouwen.

Alternatieven

Er zijn een aantal bedrijven die zich ook specialiseren in VPN-diensten en te vergelijken zijn met Surfshark. Enkele van deze bedrijven zijn NordVPN, ExpressVPN en CyberGhost VPN. Voor het Antivirus product zijn bedrijven als McAfee en AVG vergelijkbare bedrijven.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Surfshark

Surfshark review logo