Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

T-Mobile Thuis reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
T-Mobiel Thuis review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen T-Mobile Thuis

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over T-Mobile Thuis

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over T-Mobile Thuis

T-Mobile Thuis is een Nederlandse aanbieder van internet-, televisie- en telefoniediensten voor particulieren.

Diensten, service en aanbod

T-Mobile Thuis biedt diverse diensten aan, waaronder vast internet via DSL en glasvezel, interactieve televisie met uitgebreide zenderpakketten en vaste telefonie. Daarnaast kunnen klanten profiteren van extra voordelen, zoals T-Mobile Klantvoordeel, wanneer ze zowel mobiele als vaste diensten van T-Mobile afnemen.

Korting, vouchers en acties

T-Mobile Thuis biedt regelmatig kortingen op haar diensten. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens promotieperiodes zoals Black Friday en Cyber Monday, maar ook bij de introductie van nieuwe abonnementen of diensten. Kortingen kunnen worden toegepast in de vorm van kortingscodes of automatische kortingen bij het afsluiten van een abonnement. Ook worden er soms gratis extra zenderpakketten aangeboden als uitbreiding op het standaard zenderpakket.

Betrouwbaarheid en klachten

Over het algemeen wordt T-Mobile Thuis gezien als een betrouwbare aanbieder van internet-, televisie- en telefoniediensten. De levertijden van de diensten zijn over het algemeen snel, wat als positief wordt ervaren door de klanten. Toch zijn er ook klachten over bijvoorbeeld de klantenservice, die soms als traag of onvoldoende behulpzaam wordt ervaren. Dit zijn echter algemene bevindingen en kunnen per individu verschillen.

Voor- en nadelen

Enkele voordelen van T-Mobile Thuis zijn het snelle en betrouwbare internet, uitgebreide zenderpakketten, de mogelijkheid tot vaste telefonie en extra voordelen voor klanten die verschillende diensten tegelijk afnemen. Het nadeel is dat sommige diensten nog niet in alle gebieden beschikbaar zijn, zoals het glasvezelinternet.

Alternatieven

Er zijn diverse bedrijven die vergelijkbare diensten aanbieden als T-Mobile Thuis, waaronder: KPN, Ziggo en Tele2.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van T-Mobile Thuis

T-Mobile Thuis review logo