Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Testjegezondheid.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Testjegezondheid.nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Testjegezondheid.nl

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Timmermans Tuinmeubelen

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Testjegezondheid.nl

Testjegezondheid.nl is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van verschillende gezondheidstesten. Het bedrijf is opgericht in 2006 en wil consumenten de kans bieden om verschillende testen te laten doen, zonder hier een verwijzing van een huisarts voor nodig te hebben.

Diensten, service en aanbod

Testjegezondheid.nl biedt een breed scala aan testen, zoals een compleet preventief medisch bloedonderzoek, HIV-test, drugstest, ziekte van Lyme test en een allergietest. Ze werken samen met gecertificeerde laboratoria om de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van hun testen te garanderen.

Korting, vouchers en acties

Testjegezondheid.nl biedt niet vaak kortingen op hun testen aan. Soms worden er wel kortingen aangeboden. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens speciale evenementen als Black Friday en Cyber Monday, maar ook in andere periodes. Sommige testen worden dan voor een lagere prijs aangeboden.

Betrouwbaarheid en klachten

Testjegezondheid.nl staat bekend als een betrouwbaar bedrijf met vele jaren ervaring in de branche. De meeste klanten zijn tevreden met de kwaliteit van de testen en de snelheid van de service. Klachten zijn beperkt tot incidentele vertragingen in de levering van de testen of problemen met de verwerking van testresultaten. Over het algemeen is de feedback van echter klanten positief en waarderen zij de professionaliteit en nauwkeurigheid van de aangeboden diensten.

Voor- en nadelen

De belangrijkste voordelen van Testjegezondheid.nl zijn de gebruiksvriendelijkheid van het zelf kunnen aanvragen van testen buiten een verwijzing van de huisarts om, de snelle levertijden en de goede klantenservice. Een nadeel is dat sommige klanten de prijzen van de testen als relatief hoog ervaren, hoewel gezondheidstesten in het algemeen prijzig kunnen zijn.

Alternatieven

Er zijn verschillende bedrijven die vergelijkbare diensten aanbieden als Testjegezondheid.nl. Enkele voorbeelden zijn Bloedwaardentest.nl, Mijnlabtest.nl en Body-Scan.nl. Deze bedrijven bieden ook verschillende gezondheidstests aan die kunnen worden aangevraagd zonder verwijzing van de huisarts.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Testjegezondheid.nl

Testjegezondheid.nl review logo