Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

The Good Roll reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
The Good Roll review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen The Good Roll

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over The Good Roll

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over The Good Roll

The Good Roll is een Nederlands bedrijf dat milieuvriendelijk toiletpapier en keukenpapier produceert. Het bedrijf is opgericht in 2018 door Melle Schellekens en Sander de Klerk, met de missie om duurzame en verantwoorde hygiëneproducten aan te bieden, terwijl tegelijkertijd bijgedragen wordt aan het verbeteren van sanitaire voorzieningen in ontwikkelingslanden (op dit moment Ghana).

Diensten, service en aanbod

The Good Roll biedt twee soorten papieren producten aan: toiletpapier en keukenpapier. Beide producten zijn gemaakt van 100% gerecycled papier, waardoor het gebruik van nieuw papier en het kappen van bomen wordt voorkomen. Bovendien zijn de producten verpakt in milieuvriendelijke en plasticvrije verpakkingen. Naast toiletpapier verkoopt The Good Roll ook luchtverfrisser en wet wipe spray. The Good Roll gebruikt 50% van hun nettowinst toiletten te bouwen in Ghana.

Korting, vouchers en acties

The Good Roll biedt op verschillende momenten kortingen aan. Dit gebeurt bijvoorbeeld in de vorm van kortingscodes of speciale aanbiedingen op hun website en sociale media. Ook tijdens evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday zijn er mogelijkheden om van kortingen te profiteren. Deze kortingsacties kunnen variëren, dus het is belangrijk om de website en sociale mediakanalen van The Good Roll in de gaten te houden.

Betrouwbaarheid en klachten

The Good Roll staat bekend als een betrouwbaar bedrijf met snelle levertijden. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de kwaliteit van de producten en de klantenservice. Er zijn echter ook enkele klachten over de prijs van de producten, die hoger ligt dan die van regulier toiletpapier en keukenpapier. Desondanks waarderen veel klanten de duurzaamheid en maatschappelijke impact van het bedrijf en zijn de meeste ervaringen positief.

Voor- en nadelen

De belangrijkste voordelen van The Good Roll zijn de milieuvriendelijke productie, het gebruik van gerecycled papier en de plasticvrije verpakkingen. Daarnaast draagt het bedrijf bij aan een goed doel door een deel van de winst te gebruiken voor het bouwen van toiletten. Een nadeel van The Good Roll is de hogere prijs van hun producten in vergelijking met reguliere toiletpapier- en keukenpapiermerken. Dit kan voor sommige klanten een drempel vormen om voor deze duurzame optie te kiezen.

Alternatieven

Er zijn enkele bedrijven die vergelijkbaar zijn met The Good Roll, zoals Who Gives A Crap en Bamboi.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van The Good Roll

The Good Roll review logo