Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

The Pink Stuff reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
The Pink Stuff review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen The Pink Stuff

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over The Pink Stuff

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over The Pink Stuff

The Pink Stuff is een merk dat zich specialiseert in de verkoop van huishoudelijke schoonmaakproducten. Het bedrijf heeft zich in korte tijd op de markt gevestigd dankzij de kwaliteit en effectiviteit van haar producten.

Diensten, service en aanbod

The Pink Stuff staat vooral bekend om haar iconische roze schoonmaakpasta, die effectief is bij het verwijderen van hardnekkige vlekken en vuil op verschillende oppervlakken. Daarnaast biedt het bedrijf ook andere producten aan zoals vloeibare reinigers, ontvetters en ontkalkers voor diverse toepassingen in het huishouden. Het merk is recent vooral bekend geworden door de vele schoonmaakfilmpjes die de rondte doen via TikTok.

Korting, vouchers en acties

The Pink Stuff biedt regelmatig kortingen en promoties aan haar klanten. Dit gebeurt bijvoorbeeld in de vorm van kortingscodes die via nieuwsbrieven of sociale media worden gedeeld. Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen tijdens evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday, waarbij klanten kunnen profiteren van aanzienlijke kortingen op hun aankopen

Betrouwbaarheid en klachten

The Pink Stuff heeft een goede reputatie opgebouwd en staat bekend als een betrouwbaar merk. Klanten zijn over het algemeen tevreden de kwaliteit van de producten. De levertijd is afhankelijk van de website waar je dit product besteld, maar is over het algemeen behoorlijk snel. Een soms voorkomende klacht is echter dat sommige producten soms snel uitverkocht zijn, waardoor klanten moeten wachten op de voorraad om weer aangevuld te worden.

Voor- en nadelen

Voordelen van The Pink Stuff zijn onder andere de effectiviteit van de producten en de uitgebreide keuze aan schoonmaakmiddelen. Klanten waarderen de mogelijkheid om op één plek al hun schoonmaakbenodigdheden te vinden. Daarnaast zijn de producten milieuvriendelijk en veilig voor gebruik in het huishouden. Nadelen zijn dat sommige producten snel uitverkocht kunnen zijn, wat kan leiden tot langere wachttijden voor klanten. Bovendien kunnen de prijzen wat hoger zijn dan voor vergelijkbare schoonmaakproducten, al is de kwaliteit van de andere producten dan vaak minder hoog.

Alternatieven

Bedrijven die te vergelijken zijn met The Pink Stuff zijn bijvoorbeeld Seepje, Ecover, Werfzeep en Marcel’s Green Soap. Al deze bedrijven richten zich op duurzame en milieubewuste schoonmaakmiddelen.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van The Pink Stuff

The Pink Stuff review logo