Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Thuisgekookt reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Thuisgekookt reviews logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Thuisgekookt

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Thuisgekookt

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt is een Nederlands platform dat in 2012 is opgericht met als doel mensen te verbinden door middel van het delen van huisgemaakte maaltijden. Het idee is ontstaan uit een behoefte om mensen te helpen die niet in staat zijn om zelf te koken, maar toch een gezonde en verse maaltijd willen eten. Thuisgekookt biedt deze mensen de mogelijkheid om te genieten van maaltijden die door buurtgenoten worden bereid, zodat zij kunnen profiteren van lokale, huisgemaakte gerechten.

Diensten, service en aanbod

Het platform Thuisgekookt biedt een aantal diensten aan, waaronder het verbinden van thuiskoks met mensen die op zoek zijn naar verse, huisgemaakte maaltijden. Daarnaast biedt Thuisgekookt ook de mogelijkheid voor thuiskoks om zich aan te melden en zo hun kookkunsten met anderen te delen.

Korting, vouchers en acties

Thuisgekookt is een stichting die zich richt op het verbinden van mensen en het delen van maaltijden, en niet zozeer op commerciële doeleinden. Hierdoor zijn er geen specifieke kortingen of kortingscodes beschikbaar voor het platform. Thuisgekookt moedigt haar gebruikers aan om een eerlijke prijs te betalen voor de maaltijden die worden aangeboden, zodat de thuiskoks een passende vergoeding ontvangen voor hun inspanningen.

Betrouwbaarheid en klachten

De ervaringen met Thuisgekookt zijn over het algemeen positief. Gebruikers waarderen het platform voor de mogelijkheid om gezonde, verse maaltijden te verkrijgen die met liefde en aandacht zijn bereid door buurtgenoten. De maaltijden worden in overleg bezorgd of kunnen worden afgehaald bij de thuiskok. De samenwerking kan van beide kanten altijd beëindigd worden, je zit nergens aan vast.

Voor- en nadelen

Enkele belangrijke voordelen van Thuisgekookt zijn de mogelijkheid om gezonde, huisgemaakte maaltijden te verkrijgen, de sociale verbinding die het platform biedt tussen buurtgenoten en de goede prijs die je betaalt voor een maaltijd. Nadelen kunnen zijn dat het aanbod en de beschikbaarheid van maaltijden afhangt van de beschikbaarheid in jouw regio of woonplaats.

Alternatieven

Er zijn verschillende andere vergelijkbare bedrijven of stichtingen als Thuisgekookt, dit zijn onder andere Eet Mee en Thuisafgehaald.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Stichting Thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt review logo