Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Tijdschrift.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Tijdschrift.nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Tijdschrift.nl

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Tijdschrift.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Tijdschrift.nl

Tijdschrift.nl is in 2014 opgericht. Het bedrijf biedt een uitgebreid aanbod aan tijdschriften in digitale vorm, en stelt gebruikers in staat om hun favoriete publicaties eenvoudig online te lezen en te beheren.

Diensten, service en aanbod

Er zijn via Tijdschrift.nl 75 tijdschriften beschikbaar, waaronder de Libelle, Donald Duck, National Geographic, AutoWeek en Psychologie Magazine. Je kunt al deze tijdschriften lezen via de app, die te gebruiken is op je telefoon, tablet of laptop. De app bevat de nieuwste edities van de tijdschriften en je kunt edities downloaden zodat ze offline beschikbaar zijn. Er kunnen vijf mensen tegelijk in het account inloggen, dus dit is ideaal om te delen in je gezin of met vrienden!

Korting, vouchers en acties

Tijdschrift.nl biedt af en toe kortingen aan op haar dienst. Dit gebeurt bijvoorbeeld door middel van kortingscodes die op de website worden gedeeld. Daarnaast worden er speciale aanbiedingen georganiseerd tijdens evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday, waarbij klanten kunnen profiteren van aanzienlijke kortingen op het abonnement. Sowieso kunnen klanten de app altijd 14 dagen gratis uitproberen.

Betrouwbaarheid en klachten

Uit verschillende bronnen blijkt dat Tijdschrift.nl over het algemeen betrouwbaar is en goede service biedt. Klanten waarderen vooral het ruime aanbod aan tijdschriften en de gebruiksvriendelijke interface. Er zijn echter ook enkele klachten te vinden online, zoals problemen met de klantenservice en het opzeggen van (proef-)abonnementen.

Voor- en nadelen

Voordelen van Tijdschrift.nl zijn onder andere het brede aanbod aan tijdschriften en de mogelijkheid om slechts 1 artikel van een tijdschrift te lezen zonder het hele tijdschrift te moeten lopen. Daarnaast is het platform gebruiksvriendelijk en kun je het account delen tussen 5 personen. Nadelen zijn de eerdergenoemde problemen met de klantenservice en het opzeggen van (poef-)abonnementen.

Alternatieven

Er zijn diverse bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tijdschrift.nl. Enkele voorbeelden hiervan zijn Readly, Mygazines, Readr en Blendle.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Tijdschrift.nl

Tijdschrift.nl review logo