Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Toluna reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Toluna review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Toluna

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Toluna

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Toluna

Toluna is een wereldwijd online marktonderzoeksbureau dat in 2000 werd opgericht door Frédéric-Charles Petit. Toluna heeft haar hoofdkantoor in de Verenigde Staten en heeft kantoren in 21 landen wereldwijd.

Diensten, service en aanbod

Toluna biedt verschillende merken en diensten aan, waaronder Toluna Start, QuickSurveys, en Toluna Communities. Toluna Start is een DIY-platform waarmee gebruikers inzichten kunnen verzamelen en rapporten kunnen genereren, terwijl QuickSurveys het snelst groeiende enquêteplatform is. Toluna Communities biedt klanten de mogelijkheid om een eigen community op te bouwen om feedback en inzichten te krijgen van consumenten. Voor consumenten biedt Toluna vooral de mogelijkheid om geld te verdienen door middel van het invullen van enquêtes.

Korting, vouchers en acties

Toluna biedt geen korting aan via kortingscodes of tijdens specifieke evenementen zoals Black Friday of Cyber Monday. In plaats daarvan biedt Toluna beloningen aan voor deelname aan enquêtes, zoals cadeaubonnen of cashbacks.

Betrouwbaarheid en klachten

Toluna staat bekend als een betrouwbaar bedrijf en is al jarenlang actief in de marktonderzoekbranche. Met 25 kantoren wereldwijd kan worden gesproken van een serieuze onderneming. Hoewel de website jarenlange ervaring heeft in deze branche zijn er online ook enkele klachten te vinden over niet uitbetaalde tegoeden of problemen met het invullen van de vragenlijsten.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van Toluna is het uitgebreide aanbod van enquêtemogelijkheden en het gemak waarmee gebruikers enquêtes kunnen invullen. Een nadeel van Toluna is dat sommige enquêtes lang kunnen duren en dat de beloningen in sommige gevallen niet direct goed uit werden gekeerd.

Alternatieven

Andere bedrijven in de marktonderzoeksector die te vergelijken zijn met Toluna zijn onder andere Ipsos, GfK en Nielsen. Deze bedrijven bieden vergelijkbare diensten aan en hebben ook een wereldwijde aanwezigheid. Ook bedrijven als Stempunt, YouGov, LifePoints en SurveyLama zijn werkzaam in dezelfde branche.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Toluna

Toluna-review-logo