Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Uitgekookt reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Uitgekookt review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Uitgekookt

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Uitgekookt.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Uitgekookt

Uitgekookt is een Nederlands bedrijf dat gezonde en verse maaltijden aan huis bezorgt. Het bedrijf is opgericht in 2006 door Johan van Marle, en begon als een kleinschalig cateringbedrijf. Inmiddels is Uitgekookt uitgegroeid tot een groot bedrijf met landelijke dekking en meer dan 300 medewerkers.

Diensten, service en aanbod

Uitgekookt biedt een breed assortiment aan maaltijden die zowel koelvers als vriesvers geleverd kunnen worden. Het bedrijf heeft verschillende soorten services, waaronder maaltijdboxen en losse maaltijden. Daarnaast biedt Uitgekookt ook bijgerechten aan zoals toetjes en fruit.

Korting, vouchers en acties

Uitgekookt biedt regelmatig kortingen aan, bijvoorbeeld via kortingscodes. Deze kortingscodes zijn te vinden op de website of via nieuwsbrieven en sociale media. Het bedrijf biedt ook acties aan tijdens speciale dagen zoals Black Friday en Cyber Monday. Voor nieuwe gebruikers zijn er ook interessante aanbiedingen om de producten met korting uit te proberen.

Betrouwbaarheid en klachten

Uitgekookt heeft een goede reputatie als het gaat om betrouwbare levering van maaltijden. Het bedrijf levert de maaltijden gekoeld of ingevroren aan huis en er is elke week keuze uit 24 verschillende maaltijden. Sommige klanten klagen over de bezorging, al lijkt dit enkele individuele klachten te betreffen. Ook zijn er online enkele klachten te vinden van mensen die het eten te zout vinden.

Voor- en nadelen

Een voordeel van Uitgekookt is de gezonde en gevarieerde maaltijden die aangeboden worden. En het kost je maar 4 minuten om ze te bereiden in de magnetron. Daarnaast is het bedrijf betrouwbaar in het leveren van maaltijden. Een nadeel kan zijn dat er beperkte keuze kan zijn voor mensen die een bepaald dieet volgen of een allergie hebben.

Alternatieven

Er zijn verschillende bedrijven die te vergelijken zijn met Uitgekookt, zoals HelloFresh en Marley Spoon. Deze bedrijven bieden ook gezonde maaltijdboxen aan die thuis bezorgd worden. Echter, Uitgekookt richt zich ook specifiek op de oudere doelgroep en biedt daarvoor aangepaste maaltijden aan.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Uitgekookt

Uitgekookt-review-logo