Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

UnitedConsumers reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
UnitedConsumers review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen UnitedConsumers

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over UnitedConsumers

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over UnitedConsumers

UnitedConsumers is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1999, dat zich richt op de vergelijking en aankoop van producten en diensten voor consumenten. Het bedrijf wil hiermee consumenten helpen bij het maken van de juiste keuze en hen helpen besparen op hun uitgaven.

Diensten, service en aanbod

UnitedConsumers biedt verschillende producten aan haar klanten. Zo kun je onder andere besparen op je autoverzekering, zorgverzekering, energie, mobiel en brandstof. De korting op deze producten ontvang je in je eigen account. Deze korting kun je laten uitbetalen, of je kunt er mee shoppen in de Kadoshop van UnitedConsumers.

Korting, vouchers en acties

UnitedConsumers biedt regelmatig korting aan haar klanten. Dit gebeurt onder andere door middel van kortingscodes en speciale aanbiedingen. Tijdens evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday zijn er extra kortingen beschikbaar. Door je aan te melden bij de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen en het laatste nieuws.

Betrouwbaarheid en klachten

Volgens verschillende bronnen is UnitedConsumers een betrouwbaar bedrijf. Het bedrijf bestaat al sinds 1999, heeft diverse prijzen gewonnen en heeft vele tevreden klanten. Klanten lijken in het algemeen positief over de producten, al zijn er online ook enkele klachten te vinden. Deze richten zich voornamelijk over hoge prijzen of problemen met overstappen. Het grootste deel van de reviews is echter positief.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van UnitedConsumers is dat klanten ongemerkt kunnen sparen. Hierdoor hou je altijd een spaarpotje achter de hand, welke je kan uit laten betalen of kan uitgeven in de Kadoshop. Het nadeel is dat de prijs van de autoverzekering en zorgverzekering niet altijd het laagste is in de markt.

Alternatieven

Er zijn eigenlijk weinig bedrijven met hetzelfde concept als UnitedConsumers, waarbij je korting krijgt uitbetaald in je account. Wel concurreren zij direct met andere aanbieders van verzekeringen, mobiele telefoons en energie, zoals Allianz, Univé, Tele2, Ben, Vattenfall en Greenchoice.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van UnitedConsumers

UnitedConsumers review logo