Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Univé reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Univé review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Univé

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Univé

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Univé

Univé is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij op coöperatieve basis die in 1794 werd opgericht. Het is één van de grootste verzekeraars van Nederland en biedt diverse verzekeringen aan, waaronder zorgverzekeringen, autoverzekeringen en reisverzekeringen. De verzekeringen zijn voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Diensten, service en aanbod

Univé biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder een autoverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering, zorgverzekering en verzekeringen voor bedrijven. Daarnaast biedt het ook diverse diensten zoals hypotheekadvies, private lease en rechtshulp.

Korting, vouchers en acties

Univé biedt geregeld verschillende acties en aanbiedingen aan, waaronder kortingen op verzekeringen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een pakketkorting wanneer je meerdere verzekeringen bij hen afsluit. Daarnaast zijn er soms kortingscodes beschikbaar of speciale acties, bijvoorbeeld tijdens Black Friday of Cyber Monday.

Betrouwbaarheid en klachten

Univé wordt over het algemeen beschouwd als betrouwbaar en klantvriendelijk. Dit wordt ondersteund door de vele positieve ervaringen die klanten delen op verschillende fora en websites. De verzekeringsdienst wordt bijvoorbeeld geprezen om hun snelle en efficiënte afhandeling van claims en de hoge kwaliteit van de verzekeringsproducten. Er zijn online ook enkele klachten te vinden over de afhandeling van bepaalde schades.

Voor- en nadelen

Voordelen van Univé zijn onder meer de brede dienstverlening, de pakketkorting en de snelle en adequate oplossing van problemen. Ook is de klantenservice op meerdere manieren bereikbaar. Het nadeel is dat Univé volgens sommige klanten hun klachten niet goed afhandelt.

Alternatieven

Univé kan worden vergeleken met andere verzekeringsbedrijven zoals Centraal Beheer, Interpolis, OHRA, FBTO en Delta Lloyd. Deze bedrijven bieden vergelijkbare diensten op het gebied van verzekeringen en financiële producten, zoals inboedelverzekeringen, autoverzekeringen, zorgverzekeringen en hypotheken.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Univé

Univé review logo