Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Vijftigplusdating.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Vijftigplusdating.nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Vijftigplusdating.nl

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Vijftigplusdating.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Vijftigplusdating

Vijftigplusdating.nl is een Nederlandse datingsite die zich specifiek richt op singles van 50 jaar en ouder. Het bedrijf is opgericht in 2009 en heeft als doel om vijftigplussers een platform te bieden om met gelijkgestemden in contact te komen en nieuwe relaties te vormen. De oprichting van deze datingsite is een reactie op de groeiende vraag naar een gespecialiseerde datingplatform voor deze doelgroep in Nederland.

Diensten, service en aanbod

Vijftigplusdating.nl biedt een gebruiksvriendelijke website waar vijftigplussers eenvoudig een profiel kunnen aanmaken en op zoek kunnen gaan naar potentiële partners. Belangrijke diensten zijn onder andere de uitgebreide zoekfunctie, de chatfunctie en de mogelijkheid om foto’s en interesses te delen. Daarnaast biedt het bedrijf extra diensten zoals het anoniem versturen van knipoogjes en het bekijken van profielen van andere leden.

Korting, vouchers en acties

Vijftigplusdating.nl biedt regelmatig kortingen aan, bijvoorbeeld tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere speciale gelegenheden. Kortingen worden doorgaans aangeboden bij het afsluiten van een abonnement. Hierdoor kunnen leden profiteren van lagere abonnementskosten en extra diensten tegen lagere tarieven. Hou de website daarom in de gaten voor de laatste aanbiedingen en acties.

Betrouwbaarheid en klachten

Vijftigplusdating.nl staat bekend als een betrouwbare en veilige datingsite. Het bedrijf investeert in de bescherming van de privacy van haar leden en controleert profielen op echtheid. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de dienstverlening en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Er zijn echter ook enkele klachten, voornamelijk over het opzeggen van abonnementen en de communicatie met de klantenservice. Ook zijn er ondanks de screening toch nepprofielen aanwezig op de website, wat kan leiden tot een negatieve ervaring.

Voor- en nadelen

Voordelen van Vijftigplusdating.nl zijn de gebruiksvriendelijkheid, de focus op de vijftigplus doelgroep en de veiligheid van het platform. Leden waarderen de uitgebreide zoekfunctie en de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met andere singles. Nadelen zijn de beperkte communicatie met de klantenservice en de soms moeizame opzegprocedure van abonnementen.

Alternatieven

Er zijn meerdere bedrijven die zich richten op de vijftigplus doelgroep in de datingmarkt. Enkele voorbeelden zijn 50plusmatch.nl, Ourtime (onderdeel van Lexa) en Seniorengeluk.nl.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Vijftigplusdating.nl

Vijftigplusdating.nl review logo