Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Waardevolle Mening reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Waardevolle Mening review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Waardevolle Mening

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Waardevolle Mening

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Waardevolle Mening

Waardevolle Mening is een panel voor marktonderzoek dat gespecialiseerd is in betaalde online enquêtes. Het panel is van Dynata, een wereldleider op het vlak van digitaal panelonderzoek. Dynata heeft ook een kantoor in Amsterdam.

Diensten, service en aanbod

Waardevolle Mening biedt een platform aan waar consumenten enquêtes kunnen invullen over verschillende merken en diensten, waaronder Bol.com, HEMA, en KLM. Het bedrijf werkt samen met verschillende grote merken om hun producten en diensten te verbeteren op basis van feedback van consumenten.

Korting, vouchers en acties

Waardevolle Mening biedt geen kortingscodes aan. Deelnemers kunnen cadeaubonnen verdienen door vragenlijsten in te vullen. Deze enquêtes vinden het hele jaar door plaats en zijn te vinden op de website van het bedrijf.

Betrouwbaarheid en klachten

Waardevolle Mening is een betrouwbaar bedrijf dat zich richt op het verzamelen van feedback van consumenten. Over het algemeen zijn klanten tevreden met de service en de beloningen die ze ontvangen. Toch zijn er ook enkele klachten te vinden online over het niet kunnen laten uitbetalen van tegoeden.

Voor- en nadelen

Een voordeel van Waardevolle Mening is dat het een platform biedt voor consumenten om hun mening te geven over producten en diensten van verschillende merken en daarmee invloed uit te oefenen op de verbetering ervan. Ook is het een goede manier om wat extra geld bij te verdienen. Een nadeel kan zijn dat de beloningen die worden aangeboden voor het invullen van enquêtes niet altijd in verhouding staan tot de tijd die het kost om een enquête in te vullen.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Waardevolle Mening zijn bijvoorbeeld Toluna, Opinieland, YouGov en LifePoints. Deze bedrijven bieden vergelijkbare diensten aan en werken samen met grote merken om feedback van consumenten te verzamelen.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Waardevolle Mening

Waardevolle Mening review logo