Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Wijkopenautos.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Wijkopenautos.nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Wijkopenautos.nl

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Wijkopenautos.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl is een bedrijf dat is opgericht in 2006 en is gespecialiseerd in het verkopen van tweedehands auto’s. Het bedrijf heeft vestigingen in verschillende delen van het land en biedt een ruim aanbod aan verschillende merken en modellen. Zo kun je bij Wijkopenautos.nl terecht voor merken als Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen en nog veel meer.

Diensten, service en aanbod

Naast het verkopen van tweedehands auto’s, biedt Wijkopenautos.nl ook andere diensten aan, zoals het verkopen van accessoires en onderdelen voor auto’s en het aanbieden van financieringsmogelijkheden voor de aanschaf van een auto. Daarnaast kun je bij Wijkopenautos.nl ook terecht voor reparatie- en onderhoudsdiensten voor je auto.

Korting, vouchers en acties

Op speciale dagen, zoals Black Friday en Cyber Monday, biedt Wijkopenautos.nl vaak kortingen aan op verschillende auto’s of diensten. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van hogere inruilwaarden of lagere rentetarieven op financieringen.

Betrouwbaarheid en klachten

Wijkopenautos.nl heeft een goede reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en het algemene ervaringen van klanten zijn over het algemeen positief. Zo biedt het bedrijf een ruim aanbod aan tweedehands auto’s van goede kwaliteit en hebben ze een goede service. Wel zijn er af en toe klachten te horen over de wachttijd bij reparaties en onderhoud, maar over het algemeen zijn de algemene ervaringen van klanten positief.

Voor- en nadelen

Een van de belangrijkste voordelen van Wijkopenautos.nl is het ruime aanbod aan verschillende merken en modellen van tweedehands auto’s. Daarnaast bieden ze ook andere diensten aan, zoals financiering en reparaties, wat het voor klanten gemakkelijker maakt om alles op één plek te regelen. Een nadeel van Wijkopenautos.nl kan zijn dat de prijzen soms wat hoger zijn dan bij andere tweedehands autodealers.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Wijkopenautos.nl zijn Autoscout24, Marktplaats en Autotrader. Al deze bedrijven bieden een ruim aanbod aan tweedehands auto’s en bieden ook andere diensten

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl-review-logo