Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Youfone reviews, ervaringen en klachten

1,0
Rated 1 out of 5
Youfone review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Youfone

1 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk100%

Alle reviews, ervaringen en klachten


De slechts telecom bedrijf van Nederland oplichters

Rated 1 out of 5
maart 1, 2023

Na ons ervaring kan ik alleen zeggen dat youfone is de alle slechts Telcom bedrijf van Nederland klant onvriendelijk en geen duidelijke afspraken of oplossing facturen klopt niet slecht service internet valt uit en diensten na anderhalf maand van de afgesproken datum wij tellen de dagen om van youfone af te zijn. Die zijn echt oplichters. Niet aan te raden

N. Youssef
Verified

Schrijf een review over Youfone

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Youfone

Youfone is een Nederlands telecombedrijf dat werd opgericht in 2008 door Valentijn Rensing. Het bedrijf is gespecialiseerd in mobiele telefonie en biedt diverse diensten en producten aan, zoals mobiele telefonie, internet en televisie.

Diensten, service en aanbod

Youfone biedt een uitgebreid assortiment aan telefonie- en internetdiensten, waaronder mobiele telefonie, sim-only abonnementen, internetabonnementen en televisie-abonnementen. Het bedrijf richt zich op consumenten en bedrijven en biedt betaalbare diensten aan met duidelijke voorwaarden en transparante prijzen.

Korting, vouchers en acties

Youfone biedt regelmatig kortingsacties en aanbiedingen aan haar bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze kortingen kunnen worden verkregen door middel van kortingscodes en worden gepromoot via de website van Youfone en haar sociale media-kanalen. Daarnaast biedt Youfone ook tijdens populaire evenementen en periodes, zoals Black Friday en Cyber Monday, speciale aanbiedingen en kortingen aan.

Betrouwbaarheid en klachten

Volgens verschillende bronnen is Youfone een betrouwbare aanbieder van mobiele telefonie- en internetdiensten. Het bedrijf wordt geprezen om haar snelle en betrouwbare netwerk en de heldere communicatie met haar klanten. Veel klanten zijn tevreden met de levertijden en de kwaliteit van de diensten van Youfone. De enige klacht is dat nieuwe klanten soms aanbiedingen krijgen die niet voor bestaande klanten gelden. Dat wordt als oneerlijk ervaren door bestaande klanten.

Voor- en nadelen

Een van de grootste voordelen van Youfone zijn haar betaalbare tarieven en duidelijke voorwaarden. Het bedrijf biedt een snel en betrouwbaar netwerk en een uitgebreid assortiment aan telefonie- en internetdiensten. Een nadeel van Youfone is echter dat het bedrijf niet altijd de goedkoopste optie is in vergelijking met andere aanbieders.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Youfone zijn onder andere Simpel, Hollandsnieuwe en Tele2. Deze bedrijven bieden vergelijkbare producten en diensten aan, zoals mobiele telefonie, internet en televisie, en richten zich ook op consumenten en bedrijven. Ook andere bekende namen als KPN, Vodafone en T-Mobile kunnen als concurrenten worden gezien.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Youfone

Youfone review logo