Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

YouGov reviews, ervaringen en klachten

4,0
Rated 4 out of 5
YouGo review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen YouGov

4 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend0%
Heel goed100%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Transparant en goede communicatie

Rated 4 out of 5
februari 18, 2023

Fijne organisatie, duidelijk en transparant in de communicatie. Onze verwachtingen werden perfect gemanaged.

Paul
Verified

Schrijf een review over YouGov

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over YouGov

YouGov is een internationaal marktonderzoek bedrijf dat in 2000 is opgericht in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is opgericht door Stephan Shakespeare en Nadhim Zahawi en heeft inmiddels kantoren in meer dan 30 landen, waaronder Nederland. YouGov is gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van data over de meningen en gedragingen van consumenten en burgers.

Diensten, service en aanbod

YouGov biedt verschillende diensten aan die bedrijven en organisaties helpen bij het nemen van strategische beslissingen. Het bedrijf heeft een breed spectrum aan klanten, waaronder bedrijven, overheden, non-profitorganisaties en politieke partijen. De belangrijkste diensten van YouGov zijn de YouGov BrandIndex, YouGov Profiles, YouGov Omnibus en YouGov Custom Research. Als persoon kun je je aanmelden bij YouGov om via het beantwoorden van enquêtes geld te verdienen.

Korting, vouchers en acties

YouGov biedt geen kortingen aan via kortingscodes of specifieke sale periodes, zoals Black Friday of Cyber Monday. Je ontvangt standaard een vergoeding voor het invullen van een vragenlijst.

Betrouwbaarheid en klachten

YouGov staat bekend als een betrouwbaar marktonderzoek bedrijf en heeft een goede reputatie opgebouwd in de branche. Het bedrijf heeft een streng privacybeleid en houdt zich aan de EU-richtlijnen voor gegevensbescherming. YouGov streeft er altijd naar om op tijd te leveren en hanteert daarbij strikte deadlines. Er zijn online voornamelijk positieve reviews te vinden over het gemak van het invullen van de enquêtes en de correcte uitbetaling. Toch zijn er ook enkele negatieve beoordelingen en ervaringen van mensen die hun geld niet hebben ontvangen.

Voor- en nadelen

Een voordeel van YouGov is dat het bedrijf een breed scala aan diensten aanbiedt en zich richt op verschillende sectoren. Hierdoor kan het bedrijf consumenten vanuit verschillende perspectieven benaderen en daarmee meer vragenlijsten geven. Een ander voordeel is de reputatie van YouGov als een betrouwbaar marktonderzoek bedrijf. Een nadeel is echter dat je afhankelijk van jouw persoonlijke demografische gegevens niet altijd in aanmerking komt voor alle vragenlijsten.

Alternatieven

Andere bedrijven in de marktonderzoeksector die te vergelijken zijn met YouGov zijn onder andere Ipsos, GfK en Nielsen. Deze bedrijven bieden vergelijkbare diensten aan en hebben ook een wereldwijde aanwezigheid. Ook bedrijven als Stempunt, Toluna, LifePoints en SurveyLama zijn werkzaam in dezelfde branche.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van YouGov

YouGov-review-logo