Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Ziggo Zakelijk reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Ziggo Zakelijk review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Ziggo Zakelijk

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Ziggo Zakelijk

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk richt op zakelijke telecommunicatiediensten zoals internet, televisie en telefonie. Het is onderdeel van het grote mediaconcern Ziggo en heeft zijn hoofdkantoor in Utrecht, Nederland.

Diensten, service en aanbod

Ziggo Zakelijk biedt een breed scala aan telecommunicatiediensten voor bedrijven, waaronder internet, telefonie en televisie. Zowel voor kleine als grote ondernemers zijn er diensten af te sluiten, los en in pakketvorm. Zo is er voor elke ondernemer wel een product of dienst die bij haar past. Ook accessoires zoals telefoons en WiFi-boosters zijn via Ziggo Zakelijk te bestellen.

Korting, vouchers en acties

Ziggo Zakelijk biedt regelmatig kortingen en aanbiedingen aan haar nieuwe en bestaande zakelijke klanten. Deze kortingen zijn beschikbaar op bepaalde diensten en producten en kunnen worden verkregen door middel van kortingscodes of zijn verwerkt in een actietarief. Ook tijdens evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday biedt het bedrijf speciale aanbiedingen aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief indien je op de hoogte wilt blijven van de laatste acties en aanbiedingen.

Betrouwbaarheid en klachten

De ervaringen met Ziggo Zakelijk zijn wisselend. Online zijn zowel zeer positieve als zeer negatieve reviews te zien. Zeker met producten als internet en telefonie zien we dat vaker: klanten zijn zeer positief als alles goed werkt, of zeer negatief als het niet goed werkt. Als bedrijf is Ziggo Zakelijk betrouwbaar te noemen. Ze zijn al vele jaren een bekende naam in Nederland en hebben een goed bereikbare klantenservice via een chatbot, chatten met medewerkers en telefoon die ook in het weekend bereikbaar is.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van Ziggo Zakelijk is het uitgebreide en snelle netwerk. Ook biedt het bedrijf veel verschillende soorten diensten aan, eventueel in samenwerking met Vodafone. Dit levert aanvullend voordeel op voor klanten. Een nadeel is dat sommige klanten klagen over niet werkende producten. Hoewel dit waarschijnlijk een klein percentage is van het aantal klanten, is dit wel iets om te onderzoeken voor je een product of dienst afsluit.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Ziggo Zakelijk zijn onder andere KPN Zakelijk en T-Mobile Zakelijk. Beide bedrijven bieden vergelijkbare telecommunicatiediensten en richten zich op de zakelijke markt.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk review logo