Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

OV9292 Reisplanner

Gebruik de OV9292 reisplanner om uw gewenste bestemming te bereiken met het openbaar vervoer.

Plan de snelste of beste route naar uw bestemming met het OV

Plan eenvoudig uw route met het openbaar vervoer. Gebruik de OV9292 reisplanner online om de snelste of beste route naar uw bestemming te vinden.

Actueel

Bekijk vertragingen, storingen en de impact op uw reistijd.

Toegankelijkheid

Maak gebruik van de speciale toegankelijkheidsfunctie.

Vertrekwijzer

Plan uw reis met directe of toekomstige vertrektijd.

Routeplanner 9292 OV

indebuurtzoeken.nl raadt i.c.m. de 9292 reisplanner Google Maps aan om u te helpen bij het vinden van pinautomaten, bars, benzinestations, ziekenhuizen, hotels, taxi’s, restaurants of vrijwel alles bij u in de buurt.

Belangrijke plaatsen of routes opslaan? Maak en deel uw eigen kaarten inclusief foto’s en autoroutes met de gratis dienst Google My Maps.

Van:

Naar:


OV9292 reisplanner

Bent u iemand die veel of graag met het openbaar vervoer reist? Dan is de 9292OV reisplanner echt iets voor u. U kunt treinkaartjes en buskaartjes online bestellen en uitzoeken hoe u met het openbaar vervoer het snelste op uw plaats van bestemming komt. Bovendien laat de OV9292 reisplanner u zien waar er vertragingen en werkzaamheden aan weg en spoor zijn zodat u weet of er omleidingen zijn of treinen uitvallen.

Ook kunt u de dichtstbijzijnde halte in de buurt van uw locatie zoeken met deze reisplanner. Op het moment dat er grote evenementen georganiseerd worden kunt u via deze openbaar vervoer reisplanner informatie opvragen over de mogelijkheid hoe u er komt en of er extra treinen en bussen worden ingezet.

Reist u met de auto? Dan kunt u de Google Maps routeplanner of de ANWB routeplanner gebruiken.

Waar gaat de reis naar toe?

Met de 9292 OV reisplanner heeft u de mogelijkheid om uw hele traject van het punt van vertrek tot uw bestemming samen te stellen. Alle modaliteiten waar u gebruik van moet maken staan vermeld, overigens net zoals de plaatsen waar u over moet stappen en hoe lang u er moet wachten. Reist u bijvoorbeeld van het AZC in Rijswijk, Zuid-Holland naar het Beursplein in het Friese Leeuwarden dan ziet u precies dat u in Den Haag over moet stappen in de trein. Ook staat de prijs van het traject duidelijk vermeld en u kunt er uw ov-chipkaart opwaarderen of een abonnement voor de gekozen reis aanschaffen.

Kortingen voor studenten en scholieren

Via de OV9292 reisplanner kunnen studenten of scholieren bekijken welke landelijke en regionale kortingsmogelijkheden er geboden worden. Zo zijn er bijvoorbeeld abonnementen voor bepaalde regio’s verkrijgbaar net zoals voordeelkaarten voor in de trein. U heeft als student zelfs recht op een ov-jaarkaart als u studiefinanciering krijgt. Aan welke voorwaarden u precies moet voldoen leest u op de site van de 9292OV reisplanner.

De OV9292 reisplanner app

Met de 9292 OV reisplanner app kunt u kaartjes voor trein, bus, tram en metro online kopen. Dit kan allemaal via deze app die u met uw mobiele telefoon kunt gebruiken. U hoeft zelfs geen ov-chipkaart in bezit te hebben om op deze manier kaartjes voor uw traject te kopen. Door in de app te kiezen voor de optie E-tickets kopen krijgt u een elektronisch biljet voor de hele reis.

Via de app kunt u bovendien het ticket laten zien bij toegangspoortjes en als controleurs of chauffeurs daar om vragen. Nog niet alle regionale vervoersbedrijven zijn aangesloten bij het E-ticket systeem. Het is dus verstandig om vooraf even te controleren of u tijdens uw reis voor het hele traject gebruik kunt maken van dit nieuwe systeem.

Openbaar vervoer en uitchecken

Vergeet als u van de OV9292 reisplanner gebruik maakt ook niet om uit te checken als u uit de bus of tram stapt. Op die manier spendeert u niet onnodig het saldo op uw ov-chipkaart. Bovendien is het terugvorderen van uw saldo niet het makkelijkste om te doen en u heeft bovendien wel wat beters met uw tijd te doen.