Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

De beste routeplanner

Gebruik een routeplanner om uw gewenste bestemming te bereiken. Plan uw route via Google Maps, de ANWB of OV9292.

Plan de snelste of kortste route naar uw bestemming

Plan eenvoudig uw route naar een bestemming in de buurt. Gebruik uw locatie en vraag suggesties inclusief afstanden en routebeschrijvingen op in Google Maps.

Accuraat

Vind afstand van locaties vanaf uw huidige positie.

En Route

Gebruik het onderweg om naar interessante plaatsen te zoeken.

Internationaal

Navigeer in realtime door ruim 220 landen en territoria.

Zoeken met Google Maps

indebuurtzoeken.nl gebruikt Google Maps om u te helpen bij het vinden van pinautomaten, bars, benzinestations, ziekenhuizen, hotels, taxi’s, restaurants of vrijwel alles bij u in de buurt.

Belangrijke plaatsen of routes opslaan? Maak en deel uw eigen kaarten inclusief foto’s en autoroutes met de gratis dienst Google My Maps.

Van:

Naar:


Route plannen van A naar B

Met een routeplanner heeft u een goed hulpmiddel in handen om alle voorzieningen en bedrijven die er bij u in de buurt gelegen zijn te kunnen vinden. Deze handige apps laten u vaak in een oogopslag zien hoe de situatie is op de plaats waar u zich bevindt maar ook onderweg en op uw bestemming. Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant bij u in de buurt? Dan laat de routeplanner u precies zien hoe u er heen moet rijden en hoe u er dichtbij makkelijk kunt parkeren.

Welke routeplanner is het beste en/of meest gebruiksvriendelijk?

De hoofdtaak van alle routeplanners is hetzelfde, namelijk duidelijk de snelste en veiligste routes laten zien. Als u tot nu toe nog geen gebruik heeft gemaakt van zo’n app dan is het aan te raden er eerst een paar uit te proberen zodat u weet welke functies ze te bieden hebben.

Waar de ene routeplanner u alleen routes voor de auto laten zien zijn er ook andere die routes voor fietsen en het openbaar vervoer kunnen tonen. Er zijn zelfs routeplanner die u laten zien hoe u ergens lopend heen kunt. En dan niet op een gevaarlijke manier langs de weg maar via voet- en wandelpaden.

Heeft u de behoefte aan actuele verkeersinformatie, omdat u een bijvoorbeeld een drukke agenda heeft en niet graag te laat komt? Check dan welke routeplanner u het snelst van de meest recente informatie over files en vertragingen kan laten zien.

Andere mogelijkheden van een routeplanner

Behalve dat routeplanners u kunnen laten zien hoe u veilig en snel van punt A naar punt B komt kunnen zij vaak ook nieuwe bestemmingen aan bestaande routes toevoegen en laten zien welke voorzieningen, winkels en instanties er langs uw route en bestemming te vinden zijn.

Die functie is vooral handig als u op weg bent in een stad waar u niet bekend bent. U hoeft namelijk niet gespannen te zoeken terwijl u onderweg bent, dat doet de planner voor u.

Zo kunt u een film in de dichtstbijzijnde bioscoop gaan bekijken en eenvoudig zien waar u daar in de buurt na afloop nog iets kunt drinken. Of als u een bouwmarkt zoekt ziet u direct of er andere soortgelijke bedrijven rondom die bouwmarkt te vinden zijn.

De beste routeplanner

Een groot deel van de gebruikers van routeplanners beschouwen die van Google Maps als de beste. Deze app is gratis te gebruiken en enorm uitgebreid door de grote hoeveelheid aan data die Google tot zijn beschikking heeft. De handige app is makkelijk te gebruiken op Android telefoons en er is tevens een versie voor de desktop. Andere gratis routeplanners zijn die van de ANWB of OV9292.

Een betaalde routeplanner die door veel klanten hoog wordt aangeschreven is die van TomTom, de nadruk van deze routeplanner ligt daarbij wel op het navigeren van A naar B. Een extra groot voordeel van deze planners is dat ze te gebruiken zijn zelfs als je geen verbinding met internet hebt. Zo hoef je in gebieden met weinig dekking dus niet bang te zijn dat je alsnog verdwaald.